Dolar 32,5509
%0.01
Euro 34,8696
%0.01
Altın 2.430,770
%0.03
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arda virüse yakalanan eşinin son test sonucunu duyurdu!

Başkan Arda virüse yakalanan eşinin son test sonucunu duyurdu!

Geçtiğimiz haftalarda virüs testi pozitif çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Hail Arda’nın eşi Deniz Arda’dan iyi haber geldi. Başkan Halil Arda, eşinin son virüs testinin negatif çıktığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 09.05.2020 - 22:13

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, geçtiğimiz haftalarda eşi Deniz Arda’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Arda, eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavinin evde süreceğini belirtmişti.  Deniz Arda için iyi haber geldi. Gaziemir Belediye Başkanı, Eşi Deniz Arda’nın son virüs testinin negatif çıktığını açıkladı. Başkan Halil Arda iyi haberi sosyal medya hesabından duyurdu.  Başkan Arda yaptığı paylaşımda, “Eşimin yapılan son Koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bu hastalığın çok zorlu evrelerinin olduğunu biliyoruz. Önlemler almaya, kendimizi korumaya devam edeceğiz.

Bu süreçte ilk andan itibaren desteğini  hissettiğimiz Gaziemir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sunay Yılmaz’a, Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Doğan Yıldırım’a, eşimi her gün arayan Hülya Hemşireye; yanımızda durarak, arayıp sorarak, mesaj atarak bize her zaman güç veren canım Gaziemirlilere, filyasyon ekibine ve halk sağlığı için canla başla çabalayan tüm sağlık emekçilerine teşekkürü borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.