Dolar 32,5343
%0.18
Euro 34,7483
%0.05
Altın 2.490,540
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arda’dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret!

Başkan Arda’dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkan Arda’nın görüşmede projeleri anlattığı öğrenilirken son yaşanan olaylar ve ilçedeki durum ile ilgili Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2020 - 14:17

EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Arda'ya ziyaretinde eşi Deniz Arda’nın da eşlik etmesi dikkat çekti. Başkan Arda, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na bir yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve ilçedeki son gelişmlerle ilgili bilgi verdi.

Öte yandan görüşmede Başkan Arda'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ilişkin de bilgi verdiği öğrenildi.

Başkan Arda görüşmeye ilişkin sosyal medyadan bilgilendirme yaparken şu ifadelere yerdvi;

"CHP Genel Merkezi’mizde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek 1 yıllık çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ile Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı ile de görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Gaziemir’imiz için planladığımız çalışmalarımızı aktardık. Bizi nezaketle ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İktidar yolunda yürüyen partimizin bir neferi olarak genel merkezimizde kendimi her zaman evimde hissediyorum. Belirli aralıklarla çalışmalarımız hakkında bilgiler vermek için ziyaretlere devam edeceğim." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.