Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Anık’tan mağdur olan meslektaşlarına çağrı: '10 gün içinde tamamlayın'

Başkan Anık’tan mağdur olan meslektaşlarına çağrı: '10 gün içinde tamamlayın'

İzmir’de son günlerde trafik ekiplerinin denetlemesine takılan bazı taksiler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden alınan çalışma ruhsatlarındaki eksiklikler sebebiyle kapatılıyor. Yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için harekete geçen İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, taksici esnafına çağrıda bulunarak, “Bazı arkadaşlarımızın denetlemelerde büyükşehir belediyesinden alınan çalışma ruhsatların tarihinin geçtiğini öğrendik. Bu yüzden araçları bağlandı ancak biz gerekli kurumlarla görüşmelerimizi yaptık 10 günlük bir süremiz var evrakların tamamlanması için odamıza gelsinler biz kendilerine yardımcı olacağız” dedi. Başkan Anık’tan mağdur olan meslektaşlarına çağrı

  • Ege Postası
  • 25.09.2019 - 14:27

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, taksici esnafına ruhsat çağrısında bulundu. Başkan Anık, son günlerde trafik ekiplerinin taksilerde kemer ve sigara denetleme uygulaması yaptığını duyururken, “Bazı arkadaşlarımızın denetlemelerde büyükşehir belediyesinden alınan çalışma ruhsatların tarihinin geçtiğini öğrendik. Bu yüzden araçları bağlandı ancak biz gerekli kurumlarla görüşmelerimizi yaptık 10 günlük bir süremiz var evrakların tamamlanması için odamıza gelsinler biz kendilerine yardımcı olacağız” dedi. 

“10 GÜNLÜK SÜREDE MESLEKTAŞLARIMIZ EKSİKLERİNİ TAMAMLASIN”

Başkan Anık, gerekli kurumlarla görüşmeleri yaptıklarını dile getirirken taksici esnafının eksik evraklarını 10 günlük süre içinde tamamlaması çağrısında bulundu. Başkan Anık, 4-5 gündür bazı taksilerin eksik evraklardan dolayı kapatıldığını ifade ederken, “Emniyetin yaptığı kemer ve sigara üzerine bir denetleme ancak trafik polisi aracın başına gelince tüm evrakları görmek istiyor. Bizim büyükşehir belediyesinden aldığımız belediye çalışma ruhsatları var. Eğer sizin bu belgelerde bir eksiğiniz varsa, belediye trafik ruhsatını almadıysanız yasa gereği trafik arabayı kapatıyor. Kapatıyor ancak gerekli evrakları tamamladıktan sonra aracı tekrar açıyor. Ruhsat dönemini geçiren arkadaşlarımız var aslında biz meslektaşlarımızı uyarıyoruz. Bu sıkıntı 4-5 gündür sürüyordu. Emniyet ile görüşmelerimizde 10 günlük bir süre aldık. Meslektaşlarıma buradan uyarıyorum 10 günlük süreçte araçlarının kapanmaması için mutlakla belediye trafik ruhsatlarını alsınlar eksiklerini tamamlasınlar” diye konuştu. 

“ESNAFIMIZIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN”

Taksici esnafının mağdur olmaması adına ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini dile getiren Başkan Anık, “Şu an İzmir’de kemer ve sigara kontrolleri devam ediyor ve edecek. Belediye ruhsatları için kapanan araçlar için mağduriyetlerin azaltılması adına emniyet müdürümüzden 10 gün süre aldık kendisine de buradan teşekkür ediyorum. Kapanan bir arabanın maliyeti yaklaşık 2 bin lirayı buluyor.  Şu an 60-70 civarında taksi bağlandı ancak biz kapanman araçlar için evrakları tamamlıyoruz tekrar açılıyor. Biz burada kendilerine yardımcı oluyoruz eksik olan arkadaşlarımız buyursun gelsin” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.