Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ali Engin itfaiyecilerle buluştu

Başkan Ali Engin itfaiyecilerle buluştu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İtfaiye Haftası dolayısıyla, Narlıdere İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Başkan Engin “İtfaiyecilik kutsal bir görevdir. Her türlü olumsuz durumda, kendi canından önce halkını ve vatanını düşünen tüm itfaiyecilere minnet borçluyuz” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.09.2019 - 11:00

İtfaiye Haftası nedeniyle, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Narlıdere İtfaiye Grubu’nu ziyaret eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yaşamın her alanında canla başla mücadele eden itfaiye emekçileri ile buluştu, haftalarını kutladı. İtfaiyeciliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Başkan Engin “Şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

“KUTSAL BİR MESLEK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yaşamın her alanında, daha çok da olumsuz durumlarda, sizin için canla başla çaba sarf eden birilerinin olması güven verici bir olgudur. İtfaiye erleri, kendi yaşamlarını hiçe sayarak, halkı ve vatanı için canını vermeye hazır olan kutsal insanlardır. Sadece bu hafta değil, her an gönlümüzün bir olduğunun bilinmesini isterim. Kendilerini kutluyorum” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.