Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Aksoy'dan 'huzur hakkı' iddialarına yanıt

Başkan Aksoy'dan 'huzur hakkı' iddialarına yanıt

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy bazı basın ve yayın kuruluşlarında, belediye şirketi META Su İnşaat Taşımacılık Unlu Mamüller Turizm, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde müdür olduğu ve 10 bin TL maaş aldığı iddialarını yaptığı yazılı açıklamayla yalanladı. Başkan Aksoy'dan 'huzur hakkı' iddialarına yanıt

  • Ege Postası
  • 10.09.2019 - 16:18

EGEPOSTASI - Belediye şirketlerinden huzur hakkı almadığını, maaşını da hayır kurumlarına bağışladığını belirten Başkan Aksoy yaptığı açıklamada iddialara yanıt verdi. 

Belediye şirketlerinden huzur hakkı almadığını ifade eden Aksoy, "Bir takım medya organlarında belediyemize ait şirketlerden aylık aldığıma dair haberler yapılmaktadır. Belediyemize ait şirketlerden Huzur Hakkı ya da başka bir ad altında hiçbir ücret almadığım gibi Belediye Başkanlığı’ndan almış olduğum aylığımı da hayır kurumlarına bağışladığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Tarafımı yıpratmak adına bu tür asılsız haberleri yapanlar hakkında yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağımı bildirir, saygılarımı sunarım" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.