Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Aksoy: Belediyeyi haraca bağlamak için kirli ittifak kuruldu

Başkan Aksoy: Belediyeyi haraca bağlamak için kirli ittifak kuruldu

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, eski başkan Tahir Şahin’in akaryakıt istasyonunda bir basın kuruluşuna ait araçların sık görüldüğünü ve kirli ittifaklarla belediyenin haraca bağlanmak istendiğini açıkladı. Söz konusu gazetecilerin Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen ile içli dışlı olduğu fotoğrafları savcılığa verip suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Aksoy, “Alayı gelsin. Benzinlikte nelerin ticaretini yaptıklarını biliyorum. Belediyeyi haraca bağlatmam. Menemen halkı bu oyunu bozar” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2020 - 11:50

Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. FETÖ ile içli dışlı sözde gazetecilerin belediyeyi haraca bağlamak istediğini söyleyen ve isyan eden Başkan Aksoy, koltuğu devraldığı eski başkan Tahir Şahin’i de işaret etti. İzmir’de yayın yapan bu basın kuruluşunun yöneticilerinin Şahin’e ait akaryakıt istasyonunu mesken tuttuğunu belirten Aksoy, kendini zorda bırakmak ve Menemen Belediyesi’ni haraca bağlamak için “kirli ittifak” kurulduğunu belirtti.

“1 KURUŞ VERMEDİM, VERMEM DE”
Menemen halkının parasını ve hakkını bu kirli ittifaklara yedirmeyeceğini vurgulayan Başkan Aksoy, “Belediyelere çökerek geçim kaynağını buralardan sağlayan bu tip insanlar gazeteciliğin yüz karasıdır. Menemen halkının parasından 1 kuruşu bunlara vermem. Pensilvanya’yı komşu kapısı yapmış, FETÖ’cülerin yanında yer almış bu şahısların belediyeye çökmesini kabul etmem. Eski belediye başkanının benzinliğini mesken tutmuşlar. Amaç belli, ittifak belli. Ben hepsine karşı mücadele ettim, mücadeleden bıkmam. Alayı gelsin. Kimlerin benzinliğinde nelerin ticaretini yaptıklarını biliyorum. Menemen halkı bu oyunu bozar. Kuruş para vermedim, vermeyeceğim de” diye konuştu.

‘FETÖ’LÜ FOTOĞRAFLAR’ SAVCILIĞA
Başkan Aksoy, söz konusu basın kuruluşuna ait araçların eski belediye başkanı Tahir Şahin’e ait akaryakıt istasyonundaki fotoğrafları ile o basın kuruluşunun yöneticilerinin geçmişte FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile olan fotoğraflarını savcılığa delil olarak sunacağını da açıkladı.

CHP’DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ
Menemen’de üst üste 4 dönem belediye başkanlığı koltuğunda oturan Tahir Şahin, 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerde, partisi CHP tarafından tekrar aday gösterilmemişti. Bu karar tepki veren Şahin, önce DSP’ye geçme resti çekmiş sonrasında ise adaylıktan vazgeçmişti. Şahin, geçen Mart ayında ise rekor oyla seçilen Başkan Serdar Aksoy’a yönelik sözleri nedeniyle CHP’den ihraç edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.