Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Aksoy AK Partili Meclis Üyesi'ne saldırıyı kınadı ve açıkladı!

Başkan Aksoy AK Partili Meclis Üyesi'ne saldırıyı kınadı ve açıkladı!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, AK Partili Meclis Üyesi Hanifi Can’a belediye meclisi çıkışı yapılan saldırıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 07.08.2020 - 10:42

EGEPOSTASI - Dün akşam saatlerinde Menemen Belediye Meclisi çıkışında AK Partili Meclis Üyesi Hanifi Can’a yapılan saldırıyı kınadığını belirten Başkan Aksoy, olayın aile içi bir kavga olduğunu ve siyasi rant çıkarmak isteyenleri de kınadığını belirten bir açıklama yayınladı.

Başkan Aksoy konuyla alakalı açıklaması şöyle: "Belediye Meclis Üyemiz Sn;Hanifi Can’a dün gece yapılan saldırıyı  kınıyorum. Aile içinde dayı ile yeğen arasında ki kavgayı siyasi rant kapısı olarak gören siyasi etik kurallarını bir kenara koyarak şahsımı hedef alan açıklamalarda bulunan siyasi cüceleri de kınadığımı belirtmek isterim. Aile içi (Dayı-Yeğen) kavgasının üzerine Menemen Halkı’nın sandıkta seçtiği şahsımı yıpratarak , hedef tahtasına oturtmak isteyen tüm siyasiler hakkında yargı yoluna gideceğimi belirtirim.
 



Şiddet hiçbir zaman kabul görecek onaylanacak bir eylem değildir. Daha bir hafta önce karşılıklı yemek yediğim şakalaştığım arkadaşım Hanifi Can’a tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.