Dolar 32,3401
%0.19
Euro 35,1078
%-0.21
Altın 2.238,750
%-0.21
Bist-100 8,78
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başdaş'tan Tepecik'e elektrik müjdesi

Başdaş'tan Tepecik'e elektrik müjdesi

Geçtiğimiz günlerde kaçak kullanımdan ötürü elektrik kesintileriyle gündeme gelen Konak’ın Tepecik semtindeki sorunlar, İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve Ak Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ın girişimleriyle yerini mutluluğa bıraktı.

  • Ege Postası
  • 28.01.2021 - 09:49

Tepecik Semtinde kaçak elektrik kullanımı nedeniyle geçtiğimiz günlerde vatandaşların elektrikleri kesilmişti. Mahalle halkının yardım çağrısına AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş’dan anında müdahale geldi. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Tedaş Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ile görüşen Cemal Bekle, çeşitli sebepler ile sayaç bağlatamayıp kaçak elektrik kullanan vatandaşlara yasal olarak elektrik bağlanacağını ve mevcut abonelerinde borçların yapılandırıp taksitlendirme sözünü aldı.

VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR OLMAYACAK

Görevli elektrik dağıtım şirketiyle iş birliği içinde kesintiye anında müdahale edip elektriklerin tekrar açılmasını sağlayan ve yapılandırma sözünü mahalleliye müjdeleyen AK Parti Konak İlçe Başkanı M.Sait Başdaş “Cumartesi günü kesintiden hemen sonra Vekilimiz Cemal Bekle ve il yöneticimiz Cenk Özen’le mahallemize geldik. Hemen bakanımız ve müdürlerimize ulaşarak kesilen elektrikleri açtırıp mağduriyetin önüne geçtik. Sonrasında kalıcı çözüm için İzmir Milletvekilimiz Cemal Beklenin yaptığı temaslar sonucu bundan sonra bölgede kaçak kullanımın önüne geçilecek ve borcu olan vatandaşlarımızın mevcut borçları yapılandırıp, taksitlere bölünecek. Vatandaşımızda zorlanmadan ve mağdur olmadan elektriğini kullanmaya devam edecek. Aynı zamanda bu bölgenin evladı olan vekilimize tüm bölge halkı teşekkürlerini iletti” dedi.

MAKAMDA DEĞİL, MAHALLEDE ÇÖZÜM

CHP’nin sorunu çözmek adına çaba sarf etmek yerine her zaman olduğu gibi kirli propagandayla farklı bir algı yaratmak istediğini belirten Başdaş “Biz Cumartesi günü haber alır almaz mahalleye geldik ve elektriklerin tekrar açılması adına çözümler ürettik. Bizden sonra mahalleye ömründe gelmemiş CHP’li yöneticiler sanki borçlar ödenmediğinden dolayı elektriklerin kesildiği yönünde bir algı oluşturmaya çalıştı. Gerçeği bildikleri halde sürekli iftira atmalarına alışkınız ama mahalle halkı çözüm üretmek yerine sürekli kendilerini provoke etmeye çalışanlara tepkili. Konak Belediye Başkanımızda biz çözüm ürettikten 3 gün sonra bölgedeki muhtarlarımızı ve mahallede oturan meclis üyesi arkadaşımızı ayağına çağırarak makamından nutuk atıyor. Kendisine tavsiyemiz mahallenin sıkıntısı mahallede çözülür. İnsanlara havadan bakmayı bırakıp lütfen vatandaşlarımızın yanına gelip sorunlarını dinleyin. Seçimlerden bu yana insanlar sizi çok fazla mahallede görmedi. Adınız geçince simanızı hatırlayamayıp internetten arıyorlar ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.