Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakanın mektubu şehit eşine ulaştırdı

Başbakanın mektubu şehit eşine ulaştırdı

AK Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi başbakan Binali Yıldırım’ın mektubunu Narlıdere’deki şehit eşine ulaştırdı. AK Parti ilçe yöneticileri ile birlikte şehit ailesini ziyaret eden Bilgi başbakanının gönderdiği mektup ve çikolatayı şehidin eşine ulaştırdı.

  • Ege Postası
  • 27.09.2016 - 12:30

Başbakan Binali Yıldırım şehit ailelerine mektup yazarak her zaman yanlarında olacağının mesajını verdi. Başbakanın 24 Şubatta terör örgütü PKK tarafından şehit edilen jandarma uzman çavuş Mustafa Hakan Kaçar’ın eşi Elif Kaçar’a yazdığı mektubu AK Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi takdim etti. Bilgi şehit ailesinin sorunlarını da dinledi.

ŞEHİT AİLESİNİN O TALEBİNİNİ BAŞBAKANA ULAŞTIRACAK

İlçe başkanı Aslan Bilgi ailenin sorunlarını dinledi. Şehit ailesi, Afyonkarahisar’ın Çalça köyünde bulunan evlerinin çevresinde duvar yapacak güçlerinin olmadığını belirterek evin çevresinde duvar yapılması için ilçe başkanından destek istedi. İlçe başkanı Aslan Bilgi talebi başbakanın kendisine ileteceğini ve kısa zamanda evin duvarlarını yapacaklarını bildirdi.

ŞEHİDİMİZİN NARLIDERE’DEKİ İKİNCİ AİLESİYİZ

Aileyi hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirten Aslan Bilgi, “ Sayın başbakanımızın talimatı ile şehit ailemizi ziyaret ettik. Başbakanın mektubunu kendilerine ulaştırdık. Dertlerini dinledik. Onların bu millet için yaptıklarına karşı ne yapsak azdır. Biz onların ikinci ailesiyiz. Her konuda desteğimiz onlarla olacak. Devletimiz şehit ailelerini asla yalnız bırakmıyor. Başbakanımız da sürekli şehit ailelerini ziyaret edip dertlerini dinlememiz yönünde talimatlar veriyor. Bizde her zaman yanlarındayız” dedi.

FETÖ ve PKK’nın sonunun yakın olduğuna dikkat çeken Bilgi, “İnşallah bu FETÖ terörü ile PKK terörünün belinin kırıldığı günler gelmiştir. Bundan sonra da devletimizin kararlı mücadelesi sayesinde bu işin sonuna doğru gidiyoruz. Devletimiz ve milletimiz el ele birlik için bu beladan kurtulmak için mücadele ediyor. Bunu 15 Temmuzda bütün milletimizin nasıl ülkesini korumak için kenetlendiğini gördük. Bu da gösteriyor ki şehitlerimiz boşuna can vermedi. Böyle bir millete, böyle bir devlete hepimiz canımızı feda etmeye hazırız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.