Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yıldırım son noktayı koydu!

Başbakan Yıldırım son noktayı koydu!

Başbakan Binali Yıldırım Suudi Arabistan ziyareti öncesinde havalimanında önemli açıklamalar yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, yayınlanan son KHK'daki tartışılan madde için "düzenleme dilinde sorun yok. Yargı muafiyeti düzenlemesinde değişiklik olmayacak. Darbe yapanların mı yanındayız karşı çıkanların m? CHP darbeye karşı değil midir'" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.12.2017 - 07:32

Başbakan Binali Yıldırım, Esenboğa Havalimanı'ndan resmi ziyarette bulunacağı Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a hareket öncesi açıklama yaptı. Yıldırım'ın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle

Bu konuda yasal düzenleme yapıldı ve 1 milyon kardeşimiz devlette daimi kadroya geçmiş oldu. Bu arkadaşlarımızın hangi sendikalara üye olacağı kendi karar verecekleri bir iştir ve bu konuda özel bir gayret içinde olanlara müsamaha göstermeyiz.

"CHP, DARBEYE KARŞI MIDIR DEĞİL MİDİR'"

Bu konu birkaç gündür konuşuluyor. Ama bu konuşmaların hepsi boş. Sebebi şu: Ülkemizde bir 15 Temmuz darbesi oldu, 16 Temmuz günü de bastırılarak milli irade hakim hale gelmiştir. Şunu sormak istiyorum, bu görüşleri ifade edenler, özellikle CHP, darbeye karşı mıdır değil midi? Darbe zamanı millet sokağa çıkmış, resmi görevi olup olmayan, ülkesine sahip çıkan herkes, bu darbeye karşı koymuştur.

Darbeye karşı koyan vatandaşlarımızın kanuni koruma altına alınmasından daha doğru bir şey yoktur. Buna karşı çıkmak demek, vatandaşlara 'niye bu darbeye karşı çıktınız' demektir. CHP belli ki darbe konusunda kafa karışıklığı devam ediyor.

Ana muhalefet partisi böyle davranmakla şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor.

Hiçbir düzeltme yapılmayacak. Bir sorun yok dilinde filan.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Asgari ücrete taraflar arasında karar veriliyor taraflar kim işçi işveren hükümet ise tatlıya bağlıyor. Cuma günü karar verilecek ve kamuoyu ile paylaşılacak

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.