Dolar 32,5023
%0.28
Euro 34,5755
%0.24
Altın 2.486,330
%0.13
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yardımcısı Şimşek Buca'da gençlerle buluştu

Başbakan Yardımcısı Şimşek Buca'da gençlerle buluştu

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Genç kürsü" programına katıldı. Yaklaşık 500 gençle buluşan Şimşek yeni hükümet sistemini anlattı. Başbakan Yardımcısı Şimşek Buca'da

  • Ege Postası
  • 26.03.2017 - 13:31

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programına katıldı. Yaklaşık 500 gençle buluşan Şimşek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı. Terör örgütünün Hakkari'den İsviçre'ye kadar 'hayır' kampanyası yürüttüğünü öne süren Şimşek, gençleri 'evet' demeye çağırdı.

Gençlerin sorularını yanıtladı

Buca Hancı'da düzenlenen programa AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ile birlikte gelen Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek gençlerin toplantıya gösterdiği büyük ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite öğrencilerinin ve genç sivil yoplum kuruluşları üyelerinin katıldığı toplantıda Bucasporlu taraftarlar da yerlerini aldı.

Şimşek'e atkı hediye eden taraftarlar Bucaspor'un yeniden süper lige dönmesi için Başbakan Yardımcısı'ndan destek istediler. Konuşmasını kısa tutarak  soruları yanıtlamak istediğini belirten Şimşek'i gençler soru yağmuruna tuttu.

Türkiye'nin her yerinde çok akıllı bir gençlikle karşılaştığını vurgulayan Başbakan yardımcısı Şimşek, " Bizim hem gençlerimiz hem milletimiz oldukça zeki. Bu açıdan hepinizin anayasa paketini iyi analiz etmesini rica ediyorum. Milletin güçlü desteği olmayan hükümetler Türkiye'ye zarar verir. İşte en yakın örneğini 7 Haziran'da yaşadık. Hükümet kurulamayınca terör örgütleri doğudaki şehirlerimiz hendek gibi kazmaya başladılar. Ne yaptılar şehir işgalleri küstahlığına başvurdular.  Terör örgütleri artık devlet niteliğini yitirmiş ülkelerde istedikleri gibi at koşturuyorlar. Bunların hepsi sonunda dönüyor ve başta Türkiye olmak üzere yükselişte olan ülkeleri ‘Nasıl durdururuz'’ diyorlar. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyunlar geçmişte çok sahnelendi. Terör sonucunda o şehirler yıkıldı ama şimdi biz onları sıfırdan yapıyoruz. Hiçbir zaman olmadığı kadar daha güzel şehirler yapıyoruz. Bunun için 10 milyardan daha fazla kaynak harcayacağız. Bu memleketin kaynağı niye böyle heba edelim, bu memleketin kaynağını gençlerin geleceğine harcayalım. Şu an Hakkari'den İsviçre'ye kadar 'Hayır' kampanyası yürütüyorlar. Bunların çok iyi farkına varmalıyız. diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.