Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan İzmir heyetini ağırladı

Başbakan İzmir heyetini ağırladı

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısının ardından gün içinde belediye başkanları ve ilçe başkanlarından oluşan İzmir heyetini ağırladı. Başkanlar hangi sıkıntıları aktardı, ne talep etti'

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 20:11

EGE POSTASI - Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da partisinin grup toplantısının ardından İzmir’den gelen heyeti ağırladı. Heyette Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık AK Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu yer aldı. Görüşmede AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli de hazır bulundu.

SOYLU SIKINTIYI AKTARDI

Menderes’te aşırı kar yağışı sonrası yıkılan ve ağır hasar gören seralarla ilgili hazırlanan 10 sayfalık rapor Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından, Başbakan Binali Yıldırım’a iletildi. AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli’nin de yer aldığı görüşmede Başkan Soylu, Başbakan Yıldırım’dan mağduriyetin giderilmesi için talepte bulundu.

YARALAR SARILACAK

Görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizde yaşadığımız felaket sonrası seralarımızda çok büyük hasar oluştu. 19 mahallemizde 750’ye yakın vatandaşımız mağdur oldu. Yaşanan sıkıntıyla ilgili tespitlerimizi yaparak Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a bir rapor hazırlayarak sunduk. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz görüşmede raporu detaylı olarak inceledi ve yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi. Menderesli ve İzmirli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını da iletti. Sayın Başbakanımıza teşekkür ederim. Şükür ki milletin derdiyle dertlenen bir Başbakanımız var. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.


HASTANE VE DOĞALGAZI ANLATTI

Başbakan Binali Yıldırım daha sonra Bakırçay'dan gelen başkanları ağırladı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer görüşmede Başbakan'a ilçede çalışmaları süren doğalgaz ve hastane projesi hakkında bilgi verdi. Doğruer öğretmenevi ve halk eğitim merkezi projeleri hakkında da destek isterken, Başbakan Yıldırım, Doğruer’in konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yı arayarak talimat verdi. Doğruer'in Başbakan Yıldırım'ı İzmir'e de davet ettiği öğrenildi.

Bergama İlçe Başkanı Koştu'nun da ilçede teşkilatın çalışmaları hakkında Yıldırım'ı bilgilendirdiği, Bakırçay Havzası’nda devam eden ve yapılması gereken projeler hakkında görüş alış verişinde bulunduğu belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.