Dolar 32,3349
%0.17
Euro 35,1808
%-0.01
Altın 2.244,870
%0.06
Bist-100 8,72
%-1.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan'ın İzmir mesaisi Pazartesi başlıyor

Başbakan'ın İzmir mesaisi Pazartesi başlıyor

Seçim öncesi haftayı İzmir’de mini mitinglere ayıran Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın ilk mitingi 18 Haziran Pazartesi günü Bayraklı Sevgiyolu’nda gerçekleşecek. Başbakan'ın ilk mini mitingi Bayraklı'da

  • Ege Postası
  • 17.06.2018 - 11:27

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir-Manisa yolunu 15 dakikaya düşürecek olan Sabuncubeli Tüneli’ni geçtiğimiz günlerde açan ve ardından İzmir’de Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’u ağırlayan Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, seçimin son haftasında İzmir’de adeta kamp kuracak.

İLK MİTİNGİ PAZARTESİ BAYRAKLI’DA SAAT 20.00’DE

Oyunu da İzmir’de çocuklarının yaptırdığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açtığı 32 derslikli Bahar Yıldırım İlkokulu’nda kullanması beklenen Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir çalışma takvimi 18 Haziran Pazartesi günü Bayraklı Sevgi Yolu’nda saat 20.00’de katılacağı miting ile başlayacak. Başbakan, ardından Konak'ta ev toplantısı düzenleyecek.

KARABAĞLAR, BUCA VE TORBALI’YA DA GİDECEK

Başbakan, 18-19-20 Haziran tarihlerinde İzmir’de mini mitingler düzenleyecek. Yıldırım, 19 Haziran Salı günü esnaf ve sanatkarlar odalarıyla, doğu ve güneydoğu hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek, Karabağlar ve Balçova'da ev toplantısı yapacak, Eskiizmir Pazar Yeri'nde seçmene seslenecek. 20 Haziran Çarşamba gününe sabah erken saatlerde Buca Sebze Hali'nde başlayacak olan Başbakan Yıldırım, esnafı gezdikten sonra orada kahvaltı yapacak, Bornova'da Özel Sporcular Federasyonu Türkiye Jimnastik Şampiyonası'nı açacak, Bornova'da ev toplantısı yapacak, muhtarlarla öğle yemeği yiyecek, Balkan dernekleriyle buluşacak. Başbakan Yıldırım, ilk kez oy kullanacak gençlerle teknede buluşup körfezi turlayacak, gençlerin sorularını yanıtlayacak. Buca Forbes Caddesi'nde miting yapacak, televizyon programına katılacak.

SEÇİMDEN ÖNCEKİ GÜN ZİYARETLERDE BULUNMASI PLANLANIYOR

Başka bir kentteki mitinge katılacağı için 21 Haziran’da kent dışında olması beklenen Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 22 Haziran Cuma günü tekrar İzmir’de olacak. Başbakan Yıldırım, girişimci kadınlarla bir araya gelecek ardından Aydın'a giderek miting yapacak. Aynı gün İzmir'de İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde veri merkezini açacak, Menderes'te yörük şenliğine katılacak olan Başbakan Yıldırım, Torbalı Ayrancılar'da miting yapacak, Buca'da ev toplantısı düzenleyecek

Başbakan Yıldırım’ın seçimden önceki gün ise Kemeraltı Çarşısı'nda esnaf ziyareti yapacak, ilçe merkezlerini dolaşarak otobüsle halkı selamlayacak. Başbakan Yıldırım, 24 Haziran Pazar günü oyunu Karabağlar ilçesinde çocukları Bahar Büşra Köylübay, Erkam Yıldırım ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açtığı 32 derslikli Bahar Yıldırım İlkokulu'nda kullanacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.