Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir'de ilginç diyalog: Taşeron ama telefonu var

Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir'de ilginç diyalog: Taşeron ama telefonu var

Başbakan Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyet ve eşi Sare Davutoğlu ile el ele İzmir Turu yaptı. Balkan zirvesinin ardından Başbakanlık Ofisi’nden çıkarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak toplantı ile ilgili mesajlar veren Davutoğlu, açılışından sonra ilk defa geldiği Başbakanlık Ofisi’ni uluslararası toplantıların yoğun olarak yapıldığı bir yer haline getireceklerini söyledi. Yaşadığı sıkıntıları ileten ve Başbakan'ı kendi ailesiyle konuşturmak isteyen taşeron işçiye Davutoğlu, "Taşeron ama telefonu var" diye takıldı. İşçi ise bu sözlere "150 liralık telefon" şeklinde cevap verdi. Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir'de ilginç diyalog:

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 11:28
İzmir'de, Soydaş ve Akraba Toplulukları Milletvekilleri ile bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Balkan zirvesinin ardından Başbakanlık Ofisi'nden çıkarak Kordon'da gezdi. 

"Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir mesaisi! El ele İzmir turu!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İzmir Valisi Mustafa Toprak, AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve adayların eşlik ettiği Davutoğlu, beraberindekilerle birlikte Saat Kulesi'nde basın mensuplarına poz verdi. Bu sırada taşeron işçi olarak çalışan Mehmet Halim Barış, korumaların engellemelerine rağmen Başbakan Davutoğlu ile konuşmayı başardı. Barış, taşeron işçilerle ilgili yasayı sordu. Başbakan Davutoğlu, taşeron işçi sorunu ile ilgileneceklerini belirtti. “Ben askeriyeden (asgari ücret) çalışan bir işçiyim. Sabah altıda çıkıyorum, bu saatte evime dönüyorum. Üç tane çocuğum okuyor, biri lisede son sınıfta” dien ve taşeronda çalıştığını belirten işçinin sözünü kesen Davutoğlu, “İnşallah taşeronu çözeceğiz”karşılığını verdi.
Başbakan, çocuklarının kaç yaşında olduğunu sorduğu işçinin büyük oğluyla telefonda konuşmak istiyor.

Taşeron işçinin, “Öyle bir sevinecek ki” diyerek cebinden telefonunu çıkarması üzerine Davutoğlu kameralara dönerek, “Taşeron ama telefonu var” ifadesini kullanıyor.

Cep telefonunun 150 lira değerinde olduğunu belirtmek zorunda kalan işçiye Davutoğlu’nun yanıtı, “Güzel, kaç liralık olursa olsun” oluyor.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.