Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan'dan şehit ailelerine mektup

Başbakan'dan şehit ailelerine mektup

AK Parti Buca ilçe teşkilatı Başbakan Binali Yıldırım’ın şehit ailelerine gönderdiği mektuplarını ulaştırmak için harekete geçti.

  • Ege Postası
  • 26.09.2016 - 09:07

Buca’nın Kaynaklar ve Yıldız Mahallelerinde ikamet eden Şehit Hasan Toker’in babası Zeki Toker ile annesi Fatma Toker ve de Şehit Ferit Serçe’nin annesi Döndü Serçe ile abisi Abdurrahman Serçe’ye Başbakan’ın mektupları verildi. Törene 24.Dönem AK Parti Milletvekili Rifat Sait, AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşet Arslan, ilgili mahalle muhtarları ve teşkilat mensupları katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın şehit ailelerine gönderdiği mektupları okuyan 24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, daha sonra bu mektupları şehit ailelerine verdi. Şehit ailelerine hitap eden Sait,  sizlerle ve evlatlarınızla gurur duyuyoruz, Allah onlardan ve sizlerden razı olsun dedi. Ardından şehitler için hep birlikte dua okundu.

Şehit aileleri ziyareti esnasında ilginç bir olay yaşandı. Buca Yıldız Mahallesinde şehit Hasan Toker’in yeğeninin sünnet törenine denk gelen ziyaret önce şehide ziyaret sonra düğüne icabet şeklinde devam etti. Milletvekilini gören düğün sahipleri heyeti düğüne davet ettiler. Davete icabet eden eski vekil Sait ve AK Parti Buca teşkilatı aynı anda hem hüznü hem mutluluğu yaşadılar. Düğün yemeğine katılan 24.Dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait, “ne diyelim hayat böyle biraz hüzün biraz mutluluktur, şehidimizle hüzünlendik, yeğeninin sünnet mürüvveti ile mutlu olduk, Allah şehidimize rahmet sünnet olan çocuğumuza hayırlar versin” dedi

AK Parti Buca heyeti ardından Buca Kaynaklar mahallesinde halkın arasına girerek sorunlarını dinledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.