Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan'dan mobilyacılar için yeni site istedi

Başbakan'dan mobilyacılar için yeni site istedi

İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Karabağlar Mobilyacılar Sitesi'nde ağırladı. Burasının mobilyacı esnafına yetmediğini belirten Özkoparan daha büyük bir yer tahsis edilmesini istedi.

  • Ege Postası
  • 09.09.2017 - 16:33

İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, Oda yönetim kurulu üyeleri ve mobilyacı esnafı, Başbakan Yıldırım'ı hat boyunda karşıladı. Karabağlar Mobilya Sanayi Sitesi'nin kendilerine dar geldiğini gösteren bir dosyayı Başbakana takdim eden Özkoparan, İzmir'de yeni mobilya ihtisas sanayi sitelerine ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Başkan Özkoparan, "Sayın Başbakanım sizi Karabağlar Mobilyacılar Sanayi Sitesi'nde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Dilerdik ki sizi çok daha organize bir sanayi sitesinde ağırlayalım. Sektör olarak son 10 yılda tam 7 kat büyüme kat ettik. Mobilya esnafımız Karabağlar'da kabına sığmıyor. Şiddetle İzmir'de mobilya ihtisas sanayi sitelerine ihtiyaç var. Bugün 9 Eylül, İzmir'in kurtuluşunu, Türkiye'nin kuruluşunu kutluyoruz. Size Karabağlar Mobilyacılar Sitemizin temsili anahtarını takdim ediyoruz. Kıymetli Başbakanım sizden de bize en kısa sürede yeni mobilya sanayi sitelerinin anahtarını vermenizi istiyoruz. Yaklaşık bin esnafımız yeni anahtar bekliyor" dedi.

Oda Başkanı Özkoparan'nı dikkatle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, "İzmir'de yeni mobilya ihtisas sanayilerinin kurulması için arkadaşlar çalışacaklar, sizler ve biz takipçisi olacağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.