Dolar 32,5427
%-0.01
Euro 34,8930
%0.08
Altın 2.429,400
%-0.03
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başak Kılıçdaroğlu'yla görüştü

Başak Kılıçdaroğlu'yla görüştü

CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, Mardinliler Federasyonu Başkan Vekili sıfatıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de ziyaret etti. İzmir'de en fazla nüfusa sahip il olduklarını ifade ettiklerini söyleyen Başak, “Mardinliler Federasyonu olarak birlik ve beraberlik için elimizden gelen desteği vereceğimizi Genel Başkan'a ilettik” dedi. Mardinlilerden CHP’ye destek

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 17:12

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de bu kez Mardinliler Federasyonu yönetimiyle ziyaret etti. Mardinliler Federasyonu Başkan Vekili olan Başak önceden alınmış biz randevu olduğunu belirterek “Mardinliler Federasyonu Başkan Vekiliyim. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir randevumuz vardı. Nezaket ziyaretiydi. Bir araya geldik” dedi.

“EN KALABALIK NÜFUSUZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu izlediği partiler üstü siyaset nedeniyle ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Başak, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na kendisinin ortaya koymuş olduğu partiler üstü siyaset anlayışı doğrultusunda, ülkenin birliğinden, beraberliğinden yana katkımız olacaksa biz de katkı sunmak isteriz dedik. Bu bir nezaket ziyaretiydi. İzmir’de Mardinlilerin en fazla nüfusa sahip olduğunu ifade ettik. Etkili olduğu konusunda da bilgilendirdik. Birlik ve beraberlikten yana her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu da ifade ettik” şeklinde konuştu.

“BAYKAL HIZLA İYİLEŞİYOR”

Genel Merkez'in ardından CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesinde ziyaret eden Başak, Baykal’ın sağlık durumunun günden güne iyiye gittiğini öğrendiklerini belirterek “Sağlık durumuyla ilgili bilgi aldık. Deniz bey makineden ayrıldı. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Bu gelişme bizi sevindirdi. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş doktoruyla görüşerek net bilgiler aldı. Hızla iyileştiğini söylediler” diye konuştu. Başkan Başak’ın yarın TBMM’de yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi Grup toplantısına katıldıktan sonra İzmir’e döneceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.