Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9290
%0.29
Altın 2.427,850
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başak il binasında Yüksel ve yönetimine esti gürledi!

Başak il binasında Yüksel ve yönetimine esti gürledi!

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Konak Kadın Kolları Başkanı Filiz Sezer ve yönetim kurulunun görevden alınmasıyla ilgili Genel Merkez'e yazı yazarak hedef tahtasına koyduğu Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, il binasına giderek İl Başkanı Yüksel ve yöneticilere esti gürledi. CHP Konak İlçe Başkanı Başak o yazı sonrası

  • Ege Postası
  • 27.05.2016 - 12:08

EGE POSTASI - CHP İzmir’de Konak Kadın Kolları Başkanı Filiz Sezer ve yönetim kurulunun Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının tartışması sürüyor.

CHP İl Başkanlığı, Genel merkez'e gönderdiği yazıyla Konak Kadın Kolları’nın görevden alınması ile ilgili kararın kendilerine ve il kadın kolları başkanlığına sorulmadığını belirtirken, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın görevden alınan kadın kolları başkanı Sezer ve bazı üyelerine fiili saldırıda bulunduğu iddiasını hatırlattı. 

İl Başkanı Alaattin Yüksel ve yönetiminin Genel Merkez nezdinde gerçekleştirdiği girişimden basın aracılığıyla haberdar olan Başak, il binasına gitti.

VARSA PROBLEMİNİZ SÖYLEYİN

Başak'ın Yüksel'in makam odasında yöneticilerinde yer aldığı görüşmede yüksek ses tonundan “ Konak'la ne probleminiz var. Niye flu bakıyorsunuz. Varsa probleminiz söyleyin. Konu hakkında Genel Merkez'e yazı yolluyor ve beni çağırmıyorsanız Konak'la derdiniz var demektir. Madem ortada bir disiplin suçu var. Neden vermediniz o zaman. Bir kadına fiili saldırıda bulunan bir adam CHP'ye yakışmaz. Siz buna inanıyorsanız beni niye disipline vermiyorsunuz” dediği öne sürüldü. 

HAK VERDİLER

Yüksel ve yöneticilerin ise fiili saldırı iddiasına inanmadıklarını Başak'a söylerken, yazının yazılma sürecinde çağırıp dinlemedikleri için de Başak'a hak verdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Başak'ın Genel Merkez'e süreçle ilgili bilgilendirme yazısı yazması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.