Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barış Sokak’ın çehresi değişecek!

Barış Sokak’ın çehresi değişecek!

Narlıdere’nin işlek noktalarında sağlıklaştırma çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediyesi, Barış Sokak’ta hazırlanan yenileme projesini mahalle sakinlerine tanıttı. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Ali Engin “2 yıl içerisinde bambaşka bir Narlıdere yaratacağız” dedi. Engin: Bambaşka bir Narlıdere yaratacağız

  • Ege Postası
  • 20.01.2020 - 11:57

Narlıdere’de, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları sokakları modernize etmek için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, esnafın yoğun olarak faaliyet gösterdiği Barış Sokak için de sağlıklaştırma projesi hazırladı. Sokağın, günü birlik ziyaretçi sayısını artırmak ve yeni bir ilçe merkezi yaratmak için yapılacak olan çalışmalar, Belediye Başkanı Ali Engin tarafından esnafa ve vatandaşlara anlatıldı. Proje kapsamında kaldırım ve parke taşlarının, aydnlatma unsurlarının yenileneceği, bina cephelerinin ve tabelaların tek tip olacağı, peyzaj çalışmalarının yapılacağı, sokağa bisiklet parklarının da konulacağı belirtildi.

“HEM VATANDAŞ HEM ESNAF KAZANACAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’yi daha modern ve daha güzel bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışıyoruz. Narlıdere Metrosu bittiğinde, ilçemiz günübirlik turizmin merkezi olacak, bu doğrultuda şimdiden sokaklarımızı yeniliyor, geleceğe hazırlıyoruz. Barış Sokak da güzel bir sevgi yolu olacak. Narlıdere’nin yeni merkezi halini alacak. Hem esnaf hem vatandaş kazanacak” dedi.

“DESTEKLİYORUZ”

Toplantıya katılan vatandaşlar da projeden son derece mutlu olduklarını dile getirerek “Narlıdere için yeni ve güzel şeylerin yapılması, hepimiz için mutluluk verici, destekliyoruz, belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.