Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barış elçileri Didim'de buluştu

Barış elçileri Didim'de buluştu

Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmek ve Ege’nin her iki kıyısında barışı korumak için 16 yıl önce kurulan “Ege’de Barış ve İletişim Derneği”  Yönetim Kurulu Üyeleri Didim Belediye Başkanı ve aynı zamanda derneğin Genel Sekreteri Ahmet Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 29.12.2016 - 11:13

Ziyaret, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Didim Belediyesi’ni ziyareti sırasında gerçekleşti. Ziyarete Dernek Başkanı Çankaya’nın geçmiş dönem Belediye Başkanı Bülent Tanık, derneğin başkan yardımcısı Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yönetim kurulu üyeleri Dikili’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven ve Didim’in geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Soysalan katıldı.

Ege’de Barış ve İletişim Derneği Başkanı Bülent Tanık bu ziyareti, derneğin dostluk ve dayanışma duygularını iletmek için gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Bu dernek her zaman barışı savunanların yanında olmuştur. Bizden sonraki kuşaklara bırakabileceğimiz en değerli armağan olan barışın kalıcı olması için mücadele etmiştir. Bu duygularla hareket eden dernek üyelerimiz ile birlikte, derneğimizin genel sekreteri de olan Didim belediye Başkanımız Deniz Atabay’a dostluk ve dayanışma duygularını iletiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.