Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.419,100
%-0.57
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baran, Karşıyaka'da komisyon başkanı oldu

Baran, Karşıyaka'da komisyon başkanı oldu

AK Partili Ahmet Uğur Baran, engelli hakları için verdiği mücadelesinde adım adım ilerlemeye devam ediyor. Baran son olarak Karşıyaka Belediye Meclisi Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu Başkanlığı görevine seçildi.

  • Ege Postası
  • 24.04.2019 - 10:28

Karşıyaka Belediye Meclisi'nde AK Parti'nin teklifi ve ilçede iktidarı elinde bulunduran CHP'lilerin desteği ile oy birliğiyle kurulan Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu'nda başkan seçimi heyecanı yaşandı. Dört CHP'li ve bir AK Partilinin bulunduğu komisyonun yaptığı toplantıda başkanlığa oy çokluğuyla kendisi de engelli olan AK Partili Ahmet Uğur Baran getirildi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde de Karşıyaka Belediyesi'nde de engelliler için komisyon kurulması adına meclis üyeliği görevine gelir gelmez çalışmalarda bulunan Baran, böylelikle engellilere hizmet etme adına seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirebilmek için bir adım daha atmış oldu. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Baran, "Öncelikle komisyondaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Engellinin derdini en iyi anlayacak ve bu doğrultuda hizmet edecek kişinin yine bir engelli olacağını görerek, siyasi ve ideolojik bir yaklaşımdan ziyade liyakat ve hizmet odaklı bir yaklaşımla bu göreve gelmem adına destek verdiler. Bugünden sonra Karşıyaka Belediye Meclisi Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu olarak yapmamız gereken çok iş var. Karşıyaka Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi'nin eksiklerinin hızla giderilmesinden tutun, yaşlılarımızın yalnız kalmadığı, engelli çocuklarımızın pozitif ayrımcılık göreceği bir dönem için elimizden geleni yapacağız. İlçemize, kentimize hayırlı olsun." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.