Dolar 32,5285
%0.25
Euro 34,8702
%0.43
Altın 2.485,170
%0.93
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baran İstanbul'da Roman vatandaşlarla buluştu

Baran İstanbul'da Roman vatandaşlarla buluştu

İstanbul'daki seçim çalışmalarına destek veren AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, "İstanbulluların 23 Haziran'da hizmeti seçeceğine inanıyorum." dedi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2019 - 12:58

İstanbul'da 23 Haziran Pazar günü yenilenecek olan seçimler öncesi, AK Parti İzmir'de de İstanbul hareketliliği yaşanıyor. AK Parti İzmir'in birçok yöneticisi ve milletvekili bu kentte çalışmalarını sürdürürken Milletvekili Cemal Bekle ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Engelsizmir Komisyonu Başkanı AK Partili Ahmet Uğur Baran da, İstanbul'da Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada İstanbullu Romanlar, Bekle ve Baran'ı danslarıyla birlikte davullu zurnalı bir şekilde karşıladı.

İstanbul'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Baran, "Türkiye'nin birçok kentinden milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimiz İstanbul'daki seçim çalışmalarına destek veriyor. Tabii İzmir olarak bu çalışmalarda bambaşka bir motivasyonumuz var çünkü Sayın Binali Yıldırım'ın bugüne kadar kentimize kattıklarından dolayı hissettiğimiz bir vefa borcumuz var. İnanıyorum ki 23 Haziran'da İstanbullu seçmenimiz sandığa gittiğinde, ismi hizmetle özdeşleşmiş olan Sayın Yıldırım'ı seçerek kentine yeni hizmetlerin kapısını da ardına kadar açacaktır." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.