Dolar 32,4738
%-0.04
Euro 34,7707
%-0.58
Altın 2.441,010
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baran, engellilerin umudu oldu

Baran, engellilerin umudu oldu

AK Parti'den Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de yer almaya hak kazanan Ahmet Uğur Baran, kısa sürede İzmir'de birçok engelli vatandaşa umut oldu.

  • Ege Postası
  • 19.04.2019 - 11:48

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Uğur Baran, göreve seçilir seçilmez çalışmalarına çok hızlı başladı. Baran'ın engelliler için verdiği mücadele, kısa sürede büyük ivme kazandı. Kendisi de engelli olan Baran'ın, Karşıyaka Belediye Meclisi'nin yeni dönemdeki ilk oturumunda engelli ve yaşlılar için komisyon kurulmasına yönelik AK Parti Grubu adına verdiği önerge, ikinci oturumda oy birliğiyle kabul edildi. 

Karar sonrası açıklama yapan Baran, "Yıllardır engelli bireylerin toplumla entegre olabilmesi adına elimden geleni yapıyorum. 31 Mart sonrası mücadelemi resmi olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nde sürdürüyor olsam da, buralarda yaptığım çalışmaların diğer belediyelerde de hayata geçirilmesi adına elimden geleni yapacağım. Kararın onaylanmasına destek veren tüm belediye meclis üyelerimize, beni bugün burada yalnız bırakmayan engelli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice işler başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonraki adımımızda Karşıyaka Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi'nin layıkıyla hizmet vermesi ve ilçemizde engelli çocuklarımızın yararlanabileceği park sayısının artmasına yönelik çalışmalarımız olacak." dedi.

Engelli vatandaşlar yalnız bırakmadı

Öte yandan Karşıyaka Belediye Meclisi'nde Ahmet Uğur Baran'a anlamlı da bir destek vardı. İlçede yaşayan çok sayıda engelli vatandaş, belediye meclis toplantısına giderek, Baran'a henüz daha mazbatasının mürekkebi kurumadan yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. 

Büyükşehir'de de komisyon kurulmuştu

Öte yandan Karşıyaka'da engelli ve yaşlılar için komisyon kurulmadan önce yine Baran'ın girişimiyle İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de anlamlı bir adım atılmış, Engelsiz İzmir Komisyonu'nun kurulmasına oy birliğiyle karar verilmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.