Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesirliler Derneği iftarda buluştu

Balıkesirliler Derneği iftarda buluştu

BALDEP (Balıkesirliler Dernekleri Platformu) bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür Ve Sosyal Dayanışma Derneği Bayraklı'da 1000 kişilik geleneksel iftarını gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 15.05.2019 - 15:16

İftara CHP Milletvekili Ahmet Akın, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aldemir, Baldep Platform Başkanı Başkanı Salih Sağıroğlu, İstanbul, Bursa, Manisa ve Balıkesir'den dernek yöneticileri katılım sağlarken İzmir'de bulunan Balıkesirli iş adamları ve  üyelerin katkıları ile hazırlanan iftarda Balıkesirliler semazenler ve ilahiler eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.

Birlik ve bareberlik için toplanılan gecede konuşan Dernek Başkanı Erkan Uzun "Balıkesir demek Kuva-i Milliye demek, Balıkesir demek Seyit Onbaşı demek, Balıkesir demek Zağnos Paşa Camii demek. Balıkesir demek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhurbaşkanı olarak ilk ve tek cuma hutbesi verdiği tarihi il demek. 10 numara şehrin 10 numara insanları Kuva-i Milliye'nin torunları, Seyit Onbaşı'nın torunları iftarımıza. birlik ve beraberlik gecenize  hoşgeldiniz. Tüm İslam alemin ramazan ayını kutlar ve bu ayın ülkemize barış huzur bereket getirmesini dilerim. BALDEP çatısı altında birleşen dernekler yaşadığı illerde hemşerilerine hizmet ediyor. Balıkesirliler de İzmir'e kültürü ile dokusu ile deseni ile ayrı bir renk katıyor. İzmir'de 100.000 Balıkesirli yaşıyor. Bizler genel ve yerel yönetimle koordinasyonu sağlayarak insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeye çalışacağız BALDEP  varsa hepimiz için var " dedi.

Milletvekili Ahmet Akın ise "Sizlerle beraber olmak çok güzel ve gurur verici çünkü sizler Balıkesir dışında olupta bizleri temsil eden değerlerimizsiniz.şu anada balıkesirin nüfusu kadar balıkesir dışında yaşayan hemşerimiz var.Ben sizlerin gölünde Balıkesir sevdası Balıkesir aşkı olduğu için şunu söyliyeyim siyasete başladığımda kendi kendime söz verdim hiçbir allahın kulunu ayırmayacağıma Balıkesirlilere onların evladı olduğumu ispatlayacağıma ve Balıkesir benim ailem diye yola çıktım herzaman da öyle kalacak balıkesir dışında yaşadığınız için sizlerinde vekiliyim 24 saat her zaman hizmetkarınızım bunuda unutmayın.Bu organizasyonda emeği geçen başta dernek başkanımıza katkı koyan bütün hemşerilerimize sonsuz teşekkürler .Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.şimdiden bayramınızı kutlarım.yalnız şunu unutmayın şunu yüreğinize yazın"Ahmet Akın size En Yakın" Bunu yüreğimden söylüyorum dedi..Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ise etkinlik için tebrik ettğini bzileri sizlerle buluşturan dernek başkanımıza tüm balyalılar adına teşekkür ederim,ramazan ayının mübarek olmasını diler her daim derneğimizin yanında olduğumu belirtmek isterim dedi. Baldep Başkanı Sağıroğlu ise İzmir deki derneğimizi kutluyorum Birliğimiz daim olsun dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.