Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçovalı kadınlara özel sinema gösterimi

Balçovalı kadınlara özel sinema gösterimi

Balçova Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü nedeniyle ilçedeki tüm etkinlikleri kadınlar için düzenledi. Tiyatro, panel gibi etkinliklerden sonra Balçova’daki sinemalar kadınlar için özel gösterim yaptı.

  • Ege Postası
  • 12.03.2018 - 10:25

Balçovalı Kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü gönüllerince kutladı. Balçova Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler bir hafta boyunca kadınların farklı zaman geçirmesini sağladı. Geçen hafta düzenlenen panel ve eğlencenin ardından ünlü sanatçılar Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın sahneledikleri tiyatroya giden Balçovalı Kadınlar, hafta sonunda da başrolünü Demet Akbağ’ın oynadığı Görevimiz Tatil filmine gitti.

Balçova Belediyesi tarafından rezerve edilen 9 sinema salonu Balçovalı Kadınlar için özel gösterim yaptı. Kadınların hayatın her alanında var olmaları için mücadele ettiklerini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Siyasette, ekonomide, kültürel hayatta daha çok kadın olmaz ise ülkemizin geleceği karanlık olur. Kadınlar bu ülkenin aydınlığıdır” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.