Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova İlçe Başkanı belli oldu!

Balçova İlçe Başkanı belli oldu!

İYİ Parti’de il binasını bulma ve ilçe başkanlarını görevlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya’da bulunan bir iş merkezinde il binasını konumlandıracak olan, il başkanlığı tabela siparişini de veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe başkanlarını belirleme çalışmaları kapsamında Serap Özöktem’i Balçova ilçe başkanlığı görevine atadı. Uzun yıllar ‘KADER’de görev aldı

  • Ege Postası
  • 21.11.2017 - 20:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Serap Özöktem Balçova Kurucu İlçe Başkanlığı görevine bugün itibariyle atandığını belirterek, “Balçova Kurucu İlçe Başkanlığı görevi İl Başkanımız Sayın Yıldırım Ulupınar tarafından bugün itibariyle tarafıma tebliğ edilmiştir. Herşey İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak, İzmir İYİ olacak, Balçova İYİ olacak” dedi.

İYİ YÜREKLE ÇIKTIK, İNŞALLAH HERŞEY İYİ OLACAK

Serap Özöktem, “Herşey hayırlısıyla iyi olsun. Allah utandırmasın. Çalışmalarımızı en kısa sürede tüm Balçova’ya ve tüm İzmir’e duyuracağız. İnançla yola çıktık. Türkiye’nin iyi olması için yola çıktık. Çok zor bir dönem bu dönem. İyi yürekle çıktık. İnşallah herşey iyi olacak” dedi.

ÖZÖKTEM, KADER’DE GENEL SEKRETERLİK YAPTI

Kadın Adaylarını Destekleme Derneği’nde de  (KADER) uzun yıllar dernek sekreterliği görevini yürüten Serap Özöktem, ilçe yönetiminde de kadınlara ağırlık vereceği sözünü vererek,

“Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin dediği gibi bu hareket aynı zamanda bir kadın hareketi olarak başladı. İl ve ilçe yönetimlerinde yüzde 25 kadın kotası uygulanacak zaten. Bu kadınların siyasette daha görünür ve aktif olması açısından oldukça sevindirici. Kadınlarla birlikte Türkiye daha İYİ olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.