Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da teyakkuz

Balçova’da teyakkuz

Balçova Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemlere aralık vermeden devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanları dezenfekte edilirken yollar solüsyonlu su ile yıkanıp temizleniyor.

  • Ege Postası
  • 19.03.2020 - 09:52

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVİD 19) salgını her geçen gün şiddetini artırırken, halk sağlığını korumak amacıyla alınan önlemlerde artırılıyor. Balçova Belediyesi de virüsün Türkiye’de görülmesi ile birlikte ilçede başlattığı temizlik ve dezenfektan çalışmalarını en üst seviyeye çıkardı. Belediyenin Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun kullandığı parklar, camiler, duraklar ve marketlerin önlerini dezenfekte ederken tüm yollar da özel solüsyonlu sular ile yıkanmaya başlandı.

Virüsün Türkiye’de görülmesi ile vatandaşlar arasında tedirginliğin gözlendiğini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Bu salgını önlemenin ilk şartı temizlik ve sosyal izolasyon. Biz salgın nedeniyle temizlik çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkardık. Vatandaşlarımıza da temizlik çalışmalarımızda bize destek olmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Çöpleri zamanında ve kurallara uygun çıkarmak bile çok büyük bir önem arz ediyor. Biz bu konuda da vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.  

Belediyeye bağlı tesislerde de önlemlerini aldıklarını ifade eden Başkan Çalkaya “Tüm kurs ve etkinliklerimizi, halk günümüzü iptal ettik. Belediye içinde gerekli önlemlerimizi aldık. Cenaze ve sağlık hizmeti veren araçlarımızı dezenfekte ettik. Belediye Binamız da vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli önlemlerimizi aldık” diyerek kurum içinde aldıkları önlemleri de dile getirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.