Dolar 32,5822
%0.33
Euro 34,7960
%0.18
Altın 2.509,000
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da Ramazan paylaşımla geçti

Balçova’da Ramazan paylaşımla geçti

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Ramazan iftarlarının sonuncusunda Şehit ve Gazi Aileleri ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 30.06.2016 - 10:44

Her yıl düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleri ile Balçovalılara eski Ramazanları yaşatan Balçova Belediyesi bu yıl da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Ülkemizdeki terör olayları nedeniyle geleneksel Ramazan eğlencelerini bu yıl düzenlemeyen Belediye, her mahalle için düzenlenen iftar yemekleri vatandaşları bir araya getirdi. Orman İçi Piknik Alanı’nda 8 mahalle için ayrı ayrı yemek düzenlenen yemeklerde vatandaşlar ile birlikte iftar açan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, yaklaşık 6 bin kişi ile buluştu. Balçova Belediyesi’nin son iftar yemeği ise Şehit yakınları, Gaziler ve Gazi yakınları onuruna verildi. İnciraltı Mahallesi Sakinleri ve Balçova Protokolünün de katıldığı yemekte Başkan Çalkaya konukların hepsi ile görüşerek sorunlarını dinledi ve bayramlarını kutladı.

Ramazan Ayı’nın paylaşım ayı olduğunu vurgulayan Başkan Çalkaya “Ramazan Ayı önemlidir çünkü biz Ramazan Ayı’nda bir masa etrafında birlik oluruz. Ramazan ayından karşımızdaki ile ekmeğimizi paylaşır, sevincine ve üzüntüsüne ortak oluruz. Biz, Ramazan Ayı’nda acılarımız var diye eğlence programlarımızın tamamını iptal ettik. Ancak her gün gelen şehit haberleri içimizi yakıyor. Bu işin bir an önce son bulması gerekiyor. Bizlerin bir olup geleceğimiz olan çocuklarımıza bu ülkeyi başarılı bir şekilde emanet etmesi gerekiyor. Bu günlerde bu anlayıştan uzak uçuruma doğru yuvarlanıyoruz. Bir de üstüne şehitlerimizin onurunu yarıştıranlar var. Bir gazinin ve şehidin onuru hiçbir onur ile kıyaslanmamalı” diye konuştu. Başkan Çalkaya Ramazan ayında her yıl olduğu gibi 2 bin 500 aileye erzak yardımı yapıldığını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.