Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da meclis üyelerine yatırım brifingi

Balçova’da meclis üyelerine yatırım brifingi

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede inşaatı devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu, altık aylık çalışmalar hakkında meclis üyelerine brifing verdi. Başkan Çalkaya 6 ayda gelinen noktayı anlattı

  • Ege Postası
  • 03.10.2019 - 10:42

Balçova’da yapımı devam eden Kültür Merkezi, Cemevi, Anaokulu ve Semtevi Satış Merkezi’nde incelemelerde bulunan Belediye Meclis Üyeleri, yatırımlar ile ilgili Başkan Fatma Çalkaya’dan bilgi aldı. İnşaatlarda 6 ayda gelinen aşamayı ve mali tabloyu anlatan Başkan Çalkaya, teknik ekiple birlikte bundan sonraki aşamalar hakkında da meclis üyelerine bilgi verdi. Alt yapı hizmetlerinin de aksatılmadan devam ettiğini belirten Fatma Çalkaya “Okulların bakımı, deprem koordinasyon çalışmalarımız, yeşil alanlar ve parklar ile ilgili iyileştirmeler ve sosyal hizmetlerimiz de devam ediyor” diyerek yapılan hizmetleri anlattı.

Meclis üyelerinin yapılan hizmetler ile ilgili bilgilendirilmesinin önemli olduğunu ifade eden Fatma Çalkaya “Meclisimizde bu konuları tek tek ele alıyoruz. Ancak yapılan işleri sahada görmek çok farklı. Balçova Belediye Meclisi, Balçova Halkına yapılan hizmetlerin ana aktörlerinden bir tanesidir. Bu anlamda kendilerini bilgilendirmek, yapılan hizmetler ile ilgili görüşlerini almak istedik. Bizler, yaptığımız hizmetlerle vatandaşa en iyisini, en adil şekilde sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.