Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da delegeler aday bekliyor

Balçova’da delegeler aday bekliyor

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ilçe başkanlarının bir araya gelerek hazırladığı sonuç bildirgesini delegeleriyle paylaştığını ve görüş alış verişinde bulunduğunu söyledi. Balçova’da delegeler aday bekliyor

  • Ege Postası
  • 28.12.2017 - 11:35

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir’de il başkanı arayışı sürerken ilçe başkanlarının bir araya gelerek yaptıkları toplantı sonrası hazırladıkları sonuç bildirgesini delegeleriyle paylaştı.  Balçova’da delegelerin kendi kararlarını kendilerinin verdiğini ancak blok şekilde hareket etmek istediklerini kendisiyle paylaştığını söyleyen Eryılmaz bir aday netleşinceye kadar net bir şey konuşamadıklarını söyledi.

“NETLEŞMESİNİ BEKLİYORUZ”

İlçe Başkanı Eryılmaz, “Delegelerimiz kendi kararını veriyor birçoğu blok hareket etmek istiyor. Ortak karar vermek istiyor. 14 kişilik bir delege listemiz var. Bir birimizle sürekli görüşüyoruz. Her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Ancak çıkıp kimse adayım demediği için biz de net bir şey konuşamıyoruz. Delege arkadaşlarımız da netleşmesini bekliyor” dedi.

“BİLDİRGEDE ANLATMIŞLARDI”

Sonuç bildirgesinde önerilen il başkanlığı görevini yürütecek olan ismin taşıması gereken nitelikler “Örgüt içerisinde yetişmiş ve bazı kademelerinde görev almış ve bu görevlerini başarı ile tamamlamış veya sürdüren, örgütü tanıyan ve örgütte karşılığı olan,  2019 veya olası erken seçimler dahil yaşanacak 3 seçimi sorunsuz ve uzlaşı ile yönetecek ve aday olmayacak, mücadele ve motivasyonu güçlendirecek söylemlere sahip, örgütün tüm kademeleri ve temsilcileri ile uyum içerisinde çalışacak, Cumhuriyeti ve demokrasiyi sahiplenen diğer hayır bileşenleriyle diyaloğu pekiştirecek, polemik yerine diyalog ile çözüm ve uzlaşı yaratacak, Atatürk değerleri ve mirasına sahip çıkacak, zamanının hemen hemen tamamını örgütün faaliyetlerine ayıracak, ani gelişen durumlarda sağlıklı inisiyatif kullanabilecek özelliklerine sahip bir il başkanının önemli olduğu değerlendirilmiştir” şeklinde ifade edilmişti.

“SEÇİLMİŞE SAYGI DUYARIZ”

Eryılmaz İl Başkanı ile ilgili “Kim olduğu değil, ama nasıl olduğu önemli. Seçilmişe saygı duyarız, başkanımızdır. Sonuna kadar arkasında dururuz. 2019 başkanlık seçimine kilitlenmiş durumdayız. Başkanlık sistemi ortadan kalkmalı. Bu bizim dönüm noktamız. Tüm çalışmalarımız buna yönelik. Yönetim kurulunda da toplandık. Herkes görevinin bilincinde” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.