Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova'da da muhalifler düğmeye bastı

Balçova'da da muhalifler düğmeye bastı

CHP’de mahalle delege seçimleri için geri sayıma geçilirken, Karşıyaka'dan sonra Balçova'da da muhalifler harekete geçti. 'Balçova Değişim Hareketi' altında buluşan partililer "Seçilecek ilçe yönetiminin kimsenin etkisi altında kalmaması için, mahalleden ilçeye, ilçeden ile, tek adam anlayışına karşı, liyakat ve adalete dayalı, katılımcı, çoğulcu ve demokratik bir yapı inşa etmek için mavi listelerde buluşalım" ifadeleriyle İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve destekçilerine karşı düğmeye bastı. Karşıyaka'dan sonra bir ilçede daha muhalifler düğmeye bastı

  • Ege Postası
  • 01.11.2019 - 09:48

 

EGEPOSTASI- CHP’de kongre takvimi işlemeye devam ederken, 8 Kasım'da delege seçimleri başlıyor. Mevcut ilçe başkanlarına karşı ilk hamle geçtiğimiz günlerde Karşıyaka'daki muhaliflerden gelmişti. Mavi Liste Platformu 5 maddelik bildiri yayımlayarak, yeni yönetimin tarifini yapmıştı.

Mahalle delege seçimlerine günler kala Balçova'da da ‘Balçova Değişim Hareketi’ adı altında organize olan partililer ‘Mavi Listelerde Buluşalım’ bildirisiyle üyelere seslendi. 

'Balçova Değişim Hareketi'nin kongerede Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’a karşı mücadele vereceği ifade edildi.

Mavi liste taraftarları, "Seçilecek ilçe yönetiminin kimsenin etkisi altında kalmaması için, mahalleden ilçeye, ilçeden ile, tek adam anlayışına karşı, liyakat ve adalete dayalı, katılımcı, çoğulcu ve demokratik bir  yapı inşa etmek için mavi listelerde buluşalım" ifadeleriyle mevcut yapıya karşı olan herkesi 'Balçova Değişim Hareketi' çatısı altında buluşmaya davet etti. 

İşte Balçova Değişim Hareketi'nin yayınladığı o bildirge: 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.