Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BAL-GÖÇ Derneğinde seçim heyecanı! Abdurrahim Nursoy aday olarak ilan edildi

BAL-GÖÇ Derneğinde seçim heyecanı! Abdurrahim Nursoy aday olarak ilan edildi

İzmir BAL-GÖÇ Derneği'nin yeni dönemin kadrolarının seçileceği 16. Olağan Genel Kurulu, 12 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Genel Başkan Abdurrahim Nursoy yeni dönem için de aday olarak ilan edildi. BAL-GÖÇ Derneğinde seçim heyecanı

  • Ege Postası
  • 24.12.2019 - 09:50

İZMİR-  İzmir'in en güçlü sivil toplum örgütlerinden BAL-GÖÇ Derneği'nin yeni dönemin kadrolarının seçileceği 16. Olağan Genel Kurulu 12 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İZMİR BAL-GÖÇ Derneği'nden yapılan açıklama şöyle;

"1985 yılından bugüne güçlü bir sivil toplum örgütü olan İZMİR BAL-GÖÇ Derneğimizin 12 Ocak 2020 tarihinde yeni dönemin kadrolarının seçileceği 16.Olağan Genel Kurulumuz gerçekleşecektir. Ülkemizde Bulgaristan Göçmenlerinin bir çınar gibi gördüğü İZMİR BAL-GÖÇ için Genel Kurul; birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı, kardeşlik duyguların pekiştiği,dayanışma ruhunun kendisini somut bir şekilde gösterdiği aile olduğunu hissettirdiği bir buluşmadır. Bu büyük buluşma öncesi İZMİR BAL-GÖÇ Genel merkez ve şube yöneticileri bir araya gelerek düşüncelerimizi siz değerli üyelerimiz ve kamuoyumuzla paylaşma kararını almış bulunmaktayız. “Değerli Hemşerilerimiz;Görevde bulunduğumuz süre zarfında bizi biz yapan temel unsurun “DEĞERLERİMİZ ”olduğuna inandık. Bu değerler rastgele meydana gelmiş olmayıp,aksine acılarla dolu, cefalı ve sancılı dönemlerin, yaşadıklarımızın mücadelemizin sonucuydu.Bizlerde o mücadelelerin sembolleri olmuş Şehit Türkan Bebeğimiz,büyük dava adamlarımız Nuri Turgut Adalı,Osman Kılıç Derneğimizin kurucusu Sabit Tuna ve Belene’de bizler için bedeller ödemiş olan Gazilerimizi hiç unutmadık ve unutmayacağız. Bu dönemde Genel Merkez ile Şubelerimiz arasında önemli bir birliktelik,uyum sağlayarak kültürümüzün yaşatılması için etkinlikler, dayanışma geceleri sempozyumlardüzenleyerek unutmayacağımızı da gösterdik.Bu anlamda efsane sporcumuz değerli hemşerimiz ve milli kahramanımız Naim SÜLEYMANOĞLU’nun adının verildiği İZMİR BAL-GÖÇ Sosyal tesisimizde hayata geçeceği, bu yeni dönemde camiamızı güçlü ve bütünlük içinde tutmaya devam edeceğine inandığımız Genel Başkanımız Abdurrahim NURSOY ‘u 12 OCAK 2020 tarihinde yapılacak genel kurulumuzda aday olarak ilan ediyor ve desteklerimizi açıklıyoruz. En değerli hemşerimiz Ulu Önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜK’ün  söylediği ‘’ MUHACİRLER KAYBEDİLMİŞ TOPRAKLARIMIZIN  AZİZ HATIRALARIDIR’’  sözü  ile tüm Balkan Türklerini sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. 

Kamuoyuna ve hemşerilerimize önemle duyurulur. "

İZMİR BAL-GÖÇ - Genel Merkez Yönetimi

- Bornova Şubesi       
- Buca Şubesi     
- Gaziemir –Sarnıç Şubesi    
- Görece Şubesi     
- Menderes Şubesi    
- Karşıyaka Şubesi   
- Aliağa Şubesi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.