Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlık açıkladı, Instagram, Whatsapp ve Facebook çöktü!

Bakanlık açıkladı, Instagram, Whatsapp ve Facebook çöktü!

Instagram, Whatsapp ve Facebook, kullanıcıları isyan ediyor. Sosyal medya devlerine giriş yapamayan kullanıcılar hata mesajlarıyla karşılaşıyor. Haber akışları yenilenemiyor, fotoğraf ya da mesaj gönderilemiyor. Saatlerdir devam eden erişim sorununa ise medya devlerinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Türkiye dahil birçok ülkede sorun yaşandığı bildiriliyor.

  • Ege Postası
  • 14.03.2019 - 05:41

Instagram, Whatsapp ve Facebook çöktü! Kullanıcılar Twitter’dan isyan ediyor, ünlü medya devlerinden ise şimdiye değin herhangi bir açıklama gelmedi. Türkiye saati ile 19.00 civarından başlayan erişim sorunu hala devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını açıkladı.

ULAŞTIRMA BAKANI’NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve Türkiye’de de kısmen hissedildiğini bildirerek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir.” ifadesini kullandı.

Sayan, twitter hesabından sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu. Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve bu durumun kısmen Türkiye’de de hissedildiğini belirten Sayan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerinin siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip ettiğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.