Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Pakdemirli yeni uygulamayı ilk kez İzmir'de tanıttı!

Bakan Pakdemirli yeni uygulamayı ilk kez İzmir'de tanıttı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli vatandaşların şüphe duydukları herhangi bir gıda ürünü hakkında bilgi alabileceği ‘WhatsApp ihbar hattı’ kurduklarını ilk kez Bergama’dan duyurdu. Bakan Pakdemirli yeni uygulamayı İzmir'de tanıttı!

  • Ege Postası
  • 08.03.2020 - 17:38

EGEPOSTASI - Partisinin kongre sürecinde İzmir mesaisi yapan Bakan Pakdemirli AK Parti Bergama İlçe Kongresi’nde son zamanlarda hileli gıdaların gündeme gelmesi sonrası ALO 174 ihbar hattından sonra 0501 174 0 174 numaralı WhatsApp ihbar hattı kurduklarını açıkladı.  Pakdemirli yaptığı konuşmada, halk sağlığı için ilk kez hayata geçirecekleri uygulamayı Bergama’dan duyurdu. Pakdemirli “Mesela, herhangi bir marketten aldığınız bir yoğurdun içerisinde katkı maddesi olduğunu düşündünüz ve bize söylediniz, 2 gün içerisinde biz bunların testlerini yapıp kısa mesajla size bildiriyoruz. Alo 174’ün yanına kurduğumuz whatsapp servisimize 0501 174 0 174 herhangi bir gıda ile ilgili konuda şikayetinizi bildirebilirsiniz” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Türkiye'nin hep planları bozan bir ülke olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımızın geçen Birleşmiş Milletler toplantısında söylediği gibi 'bu İsrail'in sınırı neresi'' Bugün bu devletin sınırları nereye geld? Bunu bilip biz buna göre hamle edeceğiz. Bu hamleler birilerini rahatsız edince ses birilerinden önce CHP'den geliyor." diye konuştu. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilişkin söylediği sözlere tepki gösteren Dağ, "Ne zaman bir ve beraber aynı noktaya gittiğimiz zaman birileri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve edepsiz grup başkanvekiline talimatı veriyor. Onlar de gereğini yapıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu ve grup başkanvekilini oraya getiren irade millet mi değil. Kemal Kılıçdaroğlu nasıl geldi oraya, kasetle." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.