Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8642
%0
Altın 2.427,640
%-0.1
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Pakdemirli ilk ziyaretini İzmir’e yapacak

Bakan Pakdemirli ilk ziyaretini İzmir’e yapacak

Tarım ve Orman Bakanlığı görevine getirilen yeni kabinenin tek İzmirli Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumartesi ve Pazar günü İzmir’de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelecek. Tarım ve orman sektörünün temsilcileriyle de bir araya gelecek olan Bakan Pakdemirli, Pazar günü kentten ayrılacak. Bakan Pakdemirli ilk ziyaretini memleketi İzmir'e yapacak

  • Ege Postası
  • 12.07.2018 - 15:25

HALİDE DEMİR POLATLI/ EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi'nin ilk Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ilk ziyaretini hafta sonu memleketi İzmir’e gerçekleştirecek.

İzmirli Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 14 Temmuz Cumartesi ve 15 Temmuz Pazar günlerini kapsayan İzmir ziyaretinde İzmir tarım ve orman sektörünün temsilcileriyle bir araya gelecek, partisinin İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Valiliği’ni ziyaret edecek.

PAKDEMİRLİ, CUMARTESİ TARIM VE ORMAN SEKTÖRÜYLE BULUŞACAK

Bakan Pakdemirli, 14 Temmuz Cumartesi günü 10.30'da havayoluyla İzmir'e gelecek, Adnan Menderes Havalimanı’nda partililer tarafından karşılanacak. 13.00’te İzmir Valiliği’ni ziyaret edecek olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, buradan saat 14.00’te AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na geçecek. İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Kaya Termal Otel’de İzmir tarım ve orman sektörünün temsilcileriyle saat 15.00’te bir araya gelmesi beklenen Bakan Pakdemirli, akşam 18.00’de burada verilecek yemeğe de katılacak ve İzmir ziyaretinin ilk gün programını tamamlayacak.

ÖDEMİŞ’TE TAZİYE ZİYARETİ VE TEMASLARDA BULUNACAK

Yeni kabinenin tek İzmirli Bakanı olan Bekir Pakdemirli, Pazar gününü de İzmir’de geçirecek. Sabah saat 09.30’da Ödemiş’e gelecek olan Bakan Pakdemirli, ilk olarak geçtiğimiz aylarda oğlu İsmail Kocaağa’yı, geçtiğimiz günlerde de annesi Melahat Kocaağa'yı kaybeden Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa’ya taziye ziyaretinde bulunacak. Bakan Bekir Pakdemirli, taziyenin ardından saat 10.00'da, çeşitli kurum temsilcileriyle kahvaltıda buluşacak. 

PAKDEMİRLİ, TURKCELL'DEN İSTİFA ETTİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli , Turkcell yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Sözcü'nün aktardığına göre, Turkcell’den borsaya konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:
"Şirketimiz Yönetim Kuruluna 15 Ağustos 2013 tarihinde atanan ve o tarihten bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği ve Aday Gösterme Komitesi Üyeliği görevlerini yürütmekte olan Sayın Bekir Pakdemirli istifaen görevlerinden ayrılmıştır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.