Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Pakdemirli'den CHP'ye sert eleştiri

Bakan Pakdemirli'den CHP'ye sert eleştiri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir programları kapsamında Beydağ ve Kiraz'da vatandaşlarla bir araya geldi, Ödemiş'te temel attı. Kiraz'da CHP'ye yüklenen Pakdemirli, "saadeti HDP'de arayanlar var. CHP'nin ipiyle kuyuya inenler var. Teröre siyasi tünel kazan HDP ile iş birliği yapan CHP var. Ben bu köyümüzü biliyorum, bu köyümüz çok güzel bir köy, geçmişte CHP'ye destek verdiniz biliyoruz. Atatürk'ün kurduğu parti değil, bu farklı bir CHP. CHP artık proje partisi olmuştur. Projenin adı Türkiye'yi yarıdan ikiye bölme projesidir" dedi. Bakan Pakdemirli'den CHP'ye sert eleştiri

  • Ege Postası
  • 14.03.2019 - 23:13

Programları kapsamında Beydağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Pakdemirli, Beydağ'ın henüz AK Parti belediyeciliği ile tanışmadığını kaydetti.

31 Mart yerel seçimlerinde bunun sona ereceğine inandığını kaydeden Pakdemirli, "Türkiye'nin zamanla bir yarışı var. Bu zamanla yarışı, muasır medeniyetler seviyesine gelme yarışıdır. Bu yarışta geç kalmamamız için hızlı yürümemiz gerekiyor." diye konuştu.

Bakan Pakdemirli, Asil Aydoğdu'nun seçilmesi halinde ilçeye yatırımların geleceğini belirterek, "Beydağ'ın bu yarışta geri kalmaması lazım. Bu dönemde top Beydağ'da." ifadesini kullandı.

"Rabb'im ezanları dindirtmesin, bu bayrağı göklerden indirmesin." diyen Pakdemirli, şöyle konuştu:

"Bunu istiyorsak adresimiz belli, bunu istiyorsak bu iş zilletçilerle olmaz. Terör örgütüne siyasi kanal kazan, siyasi tünel kazan CHP ile zilletçilerle olmaz. Bunu istiyorsak Cumhur İttifakı ile olur. Bizim düsturumuz belli; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet." 

KİRAZ'DA CHP'YE SERT SÖZLER 

Daha sonra Kiraz ilçesinin Halliler Mahallesi'ne geçen Bakan Pakdemirli, burada kurulan platformda vatandaşlara hitap etti. Pakdemirli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Türkiye, İzmir ve Kiraz için hayırlı olmasını diledi.

Bakan Pakdemirli, milletin iradesinin üzerinde hiçbir şeyin olmadığını vurgulayarak, milletin terazisinden daha iyi bir terazi olmadığını söyledi.

AK Parti'nin 17 yıldır Türkiye'nin refah seviyesini arttırdığını belirten Pakdemirli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"17 yıldır vesayet odakları Türkiye'nin ayağına prangaları takmak için uğraşıyor. Bu konuda farkındalık iki partide ve iki liderde var. Biri Recep Tayyip Erdoğan, biri de Devlet Bahçeli. Milletin iradesi burada tecelli ediyor. Diğer tarafta ne var; saadeti HDP'de arayanlar var. CHP'nin ipiyle kuyuya inenler var. Teröre siyasi tünel kazan HDP ile iş birliği yapan CHP var. Ben bu köyümüzü biliyorum, bu köyümüz çok güzel bir köy, geçmişte CHP'ye destek verdiniz biliyoruz. Atatürk'ün kurduğu parti değil, bu farklı bir CHP. CHP artık proje partisi olmuştur. Projenin adı Türkiye'yi yarıdan ikiye bölme projesidir." 

Her zaman destek olacağı Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'ın ilçede birçok hizmete imza attığını kaydeden Pakdemirli, AK Parti belediyeciliğinin sürmesiyle 31 Mart'tan sonra da bu hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

BAKAN PAKDEMİRLİ ÖDEMİŞ'TE TEMEL ATTI

Ödemiş ilçesinde yapılacak yem katkı malzemeleri tesisi temel atma törenine katılan Pakdemirli, hayal edilen modern tesislerin AK Parti döneminde birer birer hayata geçtiğini, Ödemiş'teki temelini attıkları tesisin de çok önemli olduğunu söyledi.

Pakdemirli, "Tarımsal ürünlerin işlenmesi, bu tarz sanayi bölgeleri son derece önemli. Sanayi bölgelerinde hayvanlar otlamamalı, fabrika bacaları tütmeli. Bu yatırımı da çok anlamlı kabul ediyorum. 180 milyon liralık devasa bir yatırım. 750 kişiye de iş imkanı sağlayacak. Ödemiş’e tesisimiz hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Ödemiş için kestanenin güzel bir ürün olduğunu anlatan Pakdemirli, şöyle konuştu:

“Ama kestaneye marka olarak Bursa sahip çıkıyor. Yeni dönemde kestaneye yeni anlamlar ekleyerek Ödemiş’ten pazarlamamız lazım. Aslında her konuda ürünlere bir anlam yüklemek lazım, ürünleri işlemek lazım, işlenmiş haliyle üreticimize daha fazla katma değer getirecek şekilde satmamız lazım.”

Bakan Pakdemirli, anaç koyun keçi desteği kapsamında 540 milyon destekleme ödemesini mart ayı sonunda gerçekleştireceklerini belirterek, koyunculukta sürü büyütme projesine başlayacaklarını ve dişi kuzularını damızlığa ayıran üreticilere dişi kuzu başına 100 lira destek vereceklerini kaydetti.

Patatesin de Ödemiş için önem taşıdığını vurgulayan Pakdemirli, patates hasadının gecikecek olması nedeniyle ithalat kotası tanımlamalarının farklı yönlere çekildiğine değindi.

Ödemiş’te tarıma dayalı ihtisas süs bitkileri organize sanayi bölgesi kuracaklarını kaydeden Pakdemirli, bu alanda 60 sera işletmesinin yer alacağını ve 2 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Bakan Pakdemirli, Ödemiş'in 2014'ten bu yana AK Parti belediyeciliğiyle tanıştığını, 31 Mart seçimlerinde de bunun devam etmesi gerektiğini belirterek, AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez'e destek istedi.

Yapılan duanın ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.