Dolar 32,5257
%0.24
Euro 34,7316
%0.03
Altın 2.490,860
%1.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Ersoy'dan yine Çeşme zirvesi... Kemeraltı'na da gidecek

Bakan Ersoy'dan yine Çeşme zirvesi... Kemeraltı'na da gidecek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ‘Prestij Projesi’olarak adlandırğı Çeşme Projesi için yeniden İzmir’e geliyor.İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’in ev sahipliğinde yapılacak olan taplantılarda Bakan Ersoy İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile görüşecek.

  • Ege Postası
  • 11.06.2020 - 13:28

EGEPOSTASI - İzmir’de hem Büyükşehir hem de Çeşme Belediyesi tarafından memnuniyetle karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Çeşme Projesi’nde yine toplantı zamanı. Bakan Ersoy’un başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile görüş alıverişinde bulunacağı öğrenildi. Çeşme zirvesi İzmir Ticarete Odası’nda gerçekleşecekken, zirveye diğer toplantılarda olduğu gibi Mahmut Özgener ev sahipliği yapacak. TMMOB’a bağlı odaların projeye karşı olduğu konuların da masaya yatırılması gereken zirve 15 Haziran Pazartesi gerçekleşecek.

KEMERALTINA ORTAK AKIL ZİYARETİ

İzmir’de sabah saatlerinde gelmesi beklenen Bakan Ersoy’un Çeşme zirvesi sonrası, geçtiğimi aylarda UNESCO Dünya Mirası Geçiçi Listesi’ne kabul edil Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın Başkan Soyer eşliğinde gezmesi ve Kemeraltı’nın dünyaya tanıtılması için Büyükşehir’e destek açıklamasında bulunması bekleniyor. Bakan Ersoy Kemeraltı’ın fiziki iyileştirilmesiyle ilgili TARKEM, esnaf odaları ve derneklerle görüş alışverişinde bulunmak istediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.