Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli'ye tepki, Kılıçdaroğlu'na destek

Bahçeli'ye tepki, Kılıçdaroğlu'na destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun elini sıkmamasına CHP cephesinden Bahçeli'ye yönelik tepki gelirken, Kılıçdaroğlu'na destek geldi. Bahçeli'ye tepki, Kılıçdaroğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 03.03.2020 - 14:20

EGEPOSTASI-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib’de şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı ve sadece selam verdi.

Bu görüntüler kamuoyuna tepki topladı. Bahçeli eleştiri oklarının hedefi olurken, Kılıçdaroğlu'na destek mesajları yağdı.

İzmir milletvekileri ve belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek mesajları ile sahip çıktı.

İzmir Milletvekili Atila Sertel; "Genel Başkanımız KEMAL KILIÇDAROĞLU’nun 'Millet ittifakında Şehitler Tepesi boş kalacak' cümlesinin altına imza atıyoruz. Yurdumuza yönelik bir saldırı olduğunda hep birlikte vatanımızı savunuruz. Emperyalistlerin emirlerini yerine getirmeyeceğiz. Kılıçdaroğlu onurumuzdur."

İzmir Milletvekili Kani Beko; "Onurlu bir geçmişi, aydınlık bir geleceği olan, Türkiye'nin umudu, Genel Başkanımızın elini sıkmak bizler için bir onurdur."

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Genel Başkanımız’ın eli, asla ama asla havada kalmaz. Sizin; cebinizde itina ile sakladığınız eliniz cebinizde kalmaya devam etsin. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmak bizim için onurdur.

İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç; "Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli şehit cenazesinde Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu'un elini sıkmayarak nezaketsiz bir tavır sergilemiştir.Her fırsatta birlik beraberlik nutku atanların,aslında insanları kutuplaştıran bir özne olduğu gün gibi ortadadır."

İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun uzattığı elde;  Nefret ve kin olmaz. Barış, birlik-beraberlik, kardeşlik, Hak, Hukuk ve Adalet olur. Genel Başkanımızın elini sıkmak onurdur. Selam vermekte, almakta iyi niyet işaretidir! Sizde olmayan, Sayın Devlet Bahçeli!

İzmir Milletvekili Bedri Serter: Sn. Genel Başkanımla el sıkışmaktan ve beraber siyaset yapmaktan onur ve gurur duyuyorum

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: " 'Hak, Hukuk, Adalet' diyerek çıktığı yolda milyonlarca insana umut olan, tek hayali aydınlık bir Türkiye olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmak bizim için onurdur."

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: "Ülkesini canından çok seven bir insanın elini sıkmak, Onurların en büyüğüdür..."

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: "İyi ki tanımışım, memleketim yangın yeri iken ,birlik beraberlik zamanı iken, sen ben o yokken,aslan gibi yiğitler can verirken, ben "çocuklarımız ölmesin"diyen genel başkanımın elini sıkmaktan şeref duyarım"

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Gururla....!
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.