Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli'nin ardından MHP İzmir milletvekilleri de hesapları askıya aldı!

Bahçeli'nin ardından MHP İzmir milletvekilleri de hesapları askıya aldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesaplarını açıklamasının ardından MHP İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve Tamer Osmanağaoğlu da harekete geçti. MHP'li vekiller liderlerinin yolundan giderek sosyal medya düzenlemesi çıkana kadar sosyal medya kullanmayacaklarını bildirdiler.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 12:15

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda "Yalanın, iftiranın, kişilik haklarına saldırının, itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" açıklamasında bulundu. Erdoğan'a destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, "sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım. Sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür" ifadeleriyle artık sosyal medya kullanmayacağını açıkladı.

MHP liderinin açıklamasının ardından MHP İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve Tamer Osmanağaoğlu da benzer bir açıklama yaparak sosyal medya düzenlemesi çıkıncaya kadar kullanmayacaklarını bildirdiler. 

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kalyoncu,  "Liderim Devlet Bahçeli'nin sosyal medya ile ilgili kararına ve tepkisi üzerine bütün hesaplarımı askıya alıyorum. TBMM'de gelecek kanun ile sosyal medyanın temizlenip konuyla ilgili kanuni düzenleme yapılana kadar Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarımı kullanmayacağım" dedi.

Tamer Osmanağaoğlu da "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi, Sosyal Medya Düzenlemesi TBMM’de kanunlaşana kadar sosyal medya hesaplarımı bende kullanmayacağım" açıklamasında bulundu.

İL BAŞKANI ŞAHİN HESAPLARINI ASKIYA ALDI

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sosyal medya ile ilgili kararına ve tepkisine binaen bütün hesaplarımızı askıya alıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.