Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli’den Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı

Bahçeli’den Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sürpriz bir çağrı yapan MHP lideri, Akşener'in Ayasofya konusunda farklı bir tutum takındığını savunarak, şöyle konuştu: "Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır."

  • Ege Postası
  • 04.08.2020 - 16:41

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eski CHP Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin parti kuracağı iddialarına ilişkin görüşlerini paylaşan Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı çağrıyla siyasetin gündemini değiştirdi.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

* İYİ Parti Genel Başkanı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'i geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek iki rekât Tahiyyetü'l-mescid namazı kıldı.

* Tahiyyetü'l-mescid namazı mescidin selamlanması, saygı gösterilmesi demek ise de, esasen Yüce Allah'a şükür, saygı ve tazimdir. Bana göre bu ziyareti ve ibadeti ziyadesiyle memnuniyet vericidir. Allah kabul etsin.

AKŞENER’E ‘EVİNE DÖN’ ÇAĞRISI

* Zillet İttifakı'nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP'nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanım’ın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir.

* Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır.  Evinde rahatı ve huzuru bulacaktır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.