Dolar 32,4666
%-0.06
Euro 34,7761
%-0.56
Altın 2.441,410
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli: Bu anket şirketlerini araştırmak kazım

Bahçeli: Bu anket şirketlerini araştırmak kazım

İYİ Parti ile ilgili oy oranları veren anket şirketlerini eleştiren MHP lideri, ‘Bu anket şirketlerinin araştırılması lazım’ dedi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2018 - 07:14

MHP, Kızılcahamam’da AKP ile kurulacak ittifak için kampa girdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır” açıklamasını toplantı sırasında öğrendi.

Bahçeli’nin operasyona ilişkin ilk açıklaması “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin” şeklinde oldu. MHP’nin iki günlük kampı, dün başladı. MHP Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve milletvekillerinin katıldığı kampın basına kapalı olarak gerçekleştirilen ilk gün oturumlarında ekonomi, bütçe ve terör başlığı altında sunumlar yapıldı. İlk olarak MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Meclis gündemi konusunda bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Aydan 2018 bütçesi konusunda sunum yaparken, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu da genel ekonomik göstergeler ve politikalar hakkında tespitlere ilişkin bilgi verdi.

Bu arada kampta ilk kez parti dışından bir uzmana da sunum yaptırıldı. Terör uzmanı Abdullah Ağar; Afrin, İdlib ve Türkiye’nin terör operasyonu ile ilgili bilgi verdi. Edinilen bilgiye göre Bahçeli kampta, “2016 ve 2017 yılının Türkiye açısından zorlu geçtiğini” anlattı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye’nin beka sorununun baş gösterdiğini ifade eden Bahçeli, Türkiye’nin 2018 yılında da zorlu bir sürece girdiğini belirterek, “Önümüzde yerel seçimler, milletvekilliği seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Seçimlerden sonra da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’de oturması için yapılması gerekenler var” dedi. Bahçeli, YSK’nin 19 Ocak’ta açıkladığı “Seçime Girebilecek Siyasi Partiler Listesi’nde” yer almayan İYİ Parti’ye de değindi. Bahçeli, seçim anketlerinde İYİ Parti’nin yüzde 20 gösterildiğine yönelik haberler üzerine “Henüz seçime girme yeterliği olmayan bir parti şişiriliyor. Bu anket şirketlerini araştırmak kazım. Biz de çok sıkıntılar çektik. Biz, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyerek, önümüze bakmalıyız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.