Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baffle asma tavan hakkında detaylı bilgiler

Baffle asma tavan hakkında detaylı bilgiler

Baffle Asma Tavan sistemi, kurulumu oldukça kolay ve plenuma erişimi için ayrıca kolaylık sağlayan, ev, villa, köşk, otel odaları ya da iş yeri gibi tavanların ölçülerine göre dikey bir şekilde asılan ve ahşap ile metal panellerden oluşan bir dekor sistemidir.

  • Ege Postası
  • 09.01.2020 - 10:52

Alüminyum baffle asma tavan denilen paneller, tavanlarda çeşitli ölçülerde asılan ve tavanlara şık bir dizayn havasını veren bir güzel, taşıyan kişiye sabitleme konusunda kolaylık sağlayan daha önceden sabitlenmiş klips özelliğine sahip bir dekorasyonudur. Baffle Asma Tavan sistemleri, çeşitli panel ve ebat mesafeleri ile tavanda mevcut olan elektrik ve benzeri bazı mekanik tesisatlarını gizlemek ile beraber doğrusal şık dikey tasarımı sayesinde mekana farklı bir hava katıyorlar.

Baffle Ahşap Asma Tavan İle Ev veya Mekanlarınıza Şıklık Katın

Alüminyum baffle asma tavan panellerinin hemen hemen hapsi kendilerine özgü özelliklere sahipler. Her biri birbirlerinden oldukça farklı ahşap türlerinden üretilirler. Bir tavana beş farklı ağaç baskı tasarımlardan oluşabilmektedir.

İster ev ister iş yeri olsun mekanlara farklı bir atmosfer katan baffle asma tavan sistemin bir diğer özelliği de her zevke uygun olarak tasarlanmasıdır. Ev ya da iş yeri için bu şık tasarımdan yararlanan insanların mekanları daha şık ve modern görünüyor. Çünkü tavanlarda mecburi olarak bulunan ampul ve benzeri aletleri gizlemekle de kalmaz, mekanın havasını değiştiren bir ev veya mekan dekoru sistemidir.

Baffle Ahşap Asma Tavanlarda Akustik

Tavanda ilave ya da yüksek akustik pedler ile şık akustik bir performans sunan baffle asma tavan sistemi, her ortama uygun olarak tasarlanıyor. Bir ev, ofis, okul veya kamu binasına takılan Baffle Ahşap Asma Tavanların akustik konfor, performansın sağlığı, güvenliği sağlayabilmektedir.

Yüksek performanslı bir akustik tavan ürünü, görünümü açısından olağanüstü bir akustik ve konfor performansı ile estetik açısında çok hoş bir ortam oluşturuyor. Bundan dolayı ortamların şıklığı için akustiğin önemi büyüktür. Nihayetinde benzersiz ahşap kaplama uygulaması her mekana şık görünümü ile nefes kesen ortamın bir son katını üretecek bir dizayn sunuyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.