Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badem'den meclis üyelerine plaket

Badem'den meclis üyelerine plaket

İzmir'in Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, 5 yıl birlikte görev yaptığı 31 Belediye Meclisi üyesine plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 20.03.2019 - 11:47

Ödemiş Kadın Yaşam Merkezi'nde düzenlenen plaket törenine, Ödemiş Belediye Meclisi'nin AK Partili, CHP'li, MHP'li meclis üyeleri ile Ödemiş Belediyesi daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan ve tekrar aday gösterilmeyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "5 yıl gibi bir süreyi çok çabuk bitirdik. Geriye baktığımızda, bu kent için güzel işler yaptık. Bu kentin yararına olduğunu düşündüğüm birçok projeye birlikte imza attık. Hepimiz, kendi politikamız doğrultusunda çalışmalarımızda hareket ettik. Bunu doğru yanlış olarak söylemiyorum. Ama geriye dönüp baktığımızda, iyi işler yönettik.  5 yıl boyunca birlikte çalıştığımız Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yeni gelecek olan arkadaşlarımıza da başarılar dilerim" dedi. (DHA)



 

Konuşmasının ardından Başkan Badem, Belediye Meclisi üyelerine plaketlerini verdi. Ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.