Dolar 32,3696
%0.16
Euro 34,9642
%-0.29
Altın 2.324,720
%0.19
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babasının fark etmediği 3 yaşındaki çocuk aracın altında can verdi

Babasının fark etmediği 3 yaşındaki çocuk aracın altında can verdi

Denizli’nin Honaz ilçesinde tarlada annesi tarafından uyutulan çocuk, babasının kullandığı aracın altında ezilerek can verdi.

  • Ege Postası
  • 10.02.2018 - 07:19

Olay, dün saat 18.00 sularında Denizli'nin Honaz ilçesi Kızılyer Mahallesi Orta Arık mevkiindeki bir bağda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kızılyer Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa ve anne Gürcü Yavuz bağda çalışmaya giderken, yanlarında 3 yaşındaki oğulları Abdullah Yasin Yavuz’u da götürdü. Uykusu gelen 3 yaşındaki minik Abdullah, annesi Gürcü Yavuz tarafından uyutuldu. Annesi daha sonra bağda çalışmaya başladı. O sırada Denizli'den bağa gelen baba Mustafa Yavuz, 20 H 9775 plakalı kamyoneti ile bağdan geçerken oğlunun uyuduğunu fark etmeyerek üzerinden geçti.

Bunun üzerine kazayı fark eden anne önce şok geçirdi, daha sonra bağırmaya başladı. Sinir krizi geçiren anne yakınları tarafından güçlükle sakinleştirmeye çalışıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, minik Abdullah'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlatırken aracın altında kalarak yaşamını yitirirken Abdullah Yavuz’un cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.