Dolar 32,5123
%-0.09
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babasına özendi dereceye girdi

Babasına özendi dereceye girdi

İzmir'de 17 yıldır jimnastik antrenörü olarak görev yapan, öncesinde milli takıma kadar yükselen Özgür Gümüşlü ile Aysel Gümüşlü çiftinin oğlu Arben Gümüşlü, anne babasının izinden gittiğini henüz 8 yaşındayken gösterdi. Bursa'da gerçekleştirilen, ilk kez katıldığı Türkiye Minikler Jimnastik Şampiyonası'nda takımıyla birlikte 2. olan Arben, babası gibi milli bir jimnastikçi olmak istediğini, en büyük hayalinin olimpiyatlara katılmak olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 18.11.2017 - 14:04

Bornova'daki bir özel eğitim kurumunun 2. sınıf öğrencisi Arben Gümüşlü, jimnastiğe aileden gelen bir yatkınlığının olduğunu kanıtladı. Daha önce defalarca milli formayı terleten ve 17 yıldır da özel bir jimnastik kulübünde antrenör olarak görev yapan Özgür Gümüşlü ve Aysel Gümüşlü çiftinin küçük oğlu Arben, ailesinin izinden gidiyor. Okulunda yaptığı çalışmalara ilaveten özel bir jimnastik kulübünde de 2 yıldır antrenmanlarına devam eden Arben Gümüşlü, Bursa'da gerçekleştirilen Türkiye Minikler Jimnastik Şampiyonası'nda takım halinde 2. oldu ve İzmir'e madalya ile döndü.

Arben'in 10 aydır bu yarışmaya hazırlandığını ve kariyerinde henüz ilk yarışması olduğunu söyleyen baba Özgür Gümüşlü, kendisinin de jimnastiğe 10 yaşında başladığını anlatarak, "Ben de 7 kere A Milli Takım formasıyla yarışmalara katılmıştım, ancak 22 yaşında bir sakatlık yaşayınca jimnastiği bırakmak zorunda kaldım. Yaklaşık 17 yıldır da antrenör olarak minikleri çalıştırıyorum. Eşim de jimnastik antrenörü olduğu için oğlumuz jimnastiğe duyarsız kalamadı" dedi.

Artistik jimnastik alanında çalışmalarına devam eden Arben'in haftanın 7 günü antrenmanları olduğunu söyleyen anne Aysel Gümüşlü ise, "Oğlum halkacı olmak istiyor. En büyük hayali ise babası gibi milli takım forması giymek ve olimpiyatlarda yarışmak. Şimdilik minikler kategorisinde yarışıyor" diye konuştu.

İlk madalyasını takmanın sevincini yaşayan Arben ise, babası gibi milli bir jimnastikçi olmak istediğini, en büyük hayalinin olimpiyatlara katılmak olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.