Dolar 32,5547
%0.21
Euro 34,9466
%-0.07
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aytun Çıray'dan Bakan Koca'ya izole önerisi: Eğer böyle bir ilimiz varsa...

Aytun Çıray'dan Bakan Koca'ya izole önerisi: Eğer böyle bir ilimiz varsa...

İYİ Parti İzmir Milletvekili Doktor Aytun Çıray, dünya genelinde hızlı bir şekilde yayılmaya devam eden koronavirüs ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya öneri sundu. Çıray önerisinde "Çin'de Coronavirusun en çok görüldüğü yer olan Hubey eyaleti diğer eyaletlerden izole edilmişti. Bu yayılma hızını çok azalttı. 'Eğer böyle yoğun bir ilimiz varsa" bunu da izole etmek yayılmayı büyük oranda önler' önerisi getirdi. Aytun Çıray'dan Bakan Koca'ya izole önerisi

  • Ege Postası
  • 18.03.2020 - 15:09

EGEPOSTASI- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya genelinde hızlı biçimde yayılmaya devam eden koronavirüs (Covid-19) vakasının Türkiye'de görülmesinin ardından yetkililer gerekli tedbirleri alırken, İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Doktor Aytun Çıray'dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya öneri geldi.

Sağlık Bakanı Koca dün gece Türkiye'de görülen vaka sayısını son olarak 98 olarak açıklarken bir vatandaşın da hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

İlk vakaların görüldüğü Çin'in Hubey Eyaletinin Vuhan kentini yetkililer karantina altına alıp izole etmişti. Son gelen bilgilere göre; Vuhan'da son iki günde sadece iki yeni vaka görüldü.

Çıray sosyal medya paylaşımında, "Sayın Fahrettin Koca'ya değerlendirmesi için bir öneri sunuyorum:

Çin'de Coronavirusun en çok görüldüğü yer olan Hubey eyaleti diğer eyaletlerden izole edilmişti. Bu yayılma hızını çok azalttı. 
'Eğer böyle yoğun bir ilimiz varsa' bunu da izole etmek yayılmayı büyük oranda önler" önerisi getirdi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.