Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayşen Zeybekci'den ev ziyaretleri

Ayşen Zeybekci'den ev ziyaretleri

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ev ve kurum ziyaretleri ile İzmirli kadınların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 16.03.2019 - 11:45

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ev ve kurum ziyaretleri ile İzmirli kadınların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. İzmir’in Karabağlar ilçesinde ev ziyaretlerinde bulunan Zeybekci, vatandaşların evde bakım hizmetinin yaygınlaşmasını istediğini belirterek,”Nihat Bey evde bakım ve evde sağlık hizmetini çok önemsiyor. Tüm İzmir’i kapsayacak şekilde çalınmadık kapı bırakılmayacak’ dedi.

“Yaşlı ve hastalarımız için evde bakım hizmeti hiçbir şekilde ayrım yapılmaksızın hizmet ayaklarına kadar gideceği eşim Nihat Zeybekci tarafından her zaman belirtildi. Ev temizliğinden kişisel bakıma ve temizliğe kadar vatandaşlar bu hizmetleri görecek. Hasta yatalaksa, ambulans ücretsiz olacak. Ve hastanın evine gelen doktor da ücretsiz olacak. Evdeki hastanın raporu evde de verilecek. Vatandaşın cebinden tek kuruş para çıkmadan sağlık hizmeti alacak’’ dedi.

VATANDAŞ SPORDAN UZAK KALMAYACAK

Spor yapmak isteyen İzmirli gençlerin Karabağlar’dan Narlıdere’ye gittiğini belirten Ayşen Zeybekci ‘’Nihat Bey, park, kültür merkezi ve diğer tüm sosyal alanlar konusunda İzmir'i zirveye taşıyacak. Karabağlar’da bir spor salonu yok. Yaz döneminde çocuklar Narlıdere’de bulunan yüzme havuzuna gidiyor. Nihat Bey’in bu konudaki projesi ise her 50 bin nüfusa bir kapalı yüzme havuzu, her 25 bin nüfusa ise bir gençlik merkezi ve bir spor salonu yapılacak. Karabağlar'da millet bahçesi de  açılacak. Hizmet etmek isterseniz, imkansız diye bir şey yoktur’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.