Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydilek, kongrede fark attı ve mesajı verdi: İktidar yürüyüşünü Bayındır’dan başlatıyoruz

Aydilek, kongrede fark attı ve mesajı verdi: İktidar yürüyüşünü Bayındır’dan başlatıyoruz

CHP’nin Bayındır İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Behzat Aydilek, ‘İktidar yürüyüşünü Bayındır’dan başlatıyoruz. İlk hedefimiz Bayındır Belediyesi’dir’ dedi. Aydilek il kongresi ve örgütlenme içinde geleceğe dönük önemli açıklamalarda bulundu. Aydilek, Bayındır’da fark attı ve mesajı verdi

  • Ege Postası
  • 14.12.2019 - 18:26

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan adayı olmak için görevinden istifa eden ancak başvuruda bulunmayan Hüseyin Behzat Aydilek bugün yapılan CHP Bayındır İl Kongresi'nde fark atarak yeniden ilçe başkanı seçildi.  Üç adayın yarıştığı seçimden zaferle çıkan Behzat Aydilek Egepostası’na önemli açıklamalarda bulundu. 

“Güzel bir dönem yaşadık. Şimdi artık iktidar yürüyüşünü Bayındır’dan başlatıyoruz diyoruz” diyen Aydilek, “İlk hedefimiz Bayındır Belediyesi’dir. Arkasından partimizi iktidara taşımak en büyük hedeftir. Bunu yapacak güce ve inanca sahibiz. En kısa zamanda bir çalışma programı yaparak il örgütümüzün önderliğinde iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz” dedi.

ÖRGÜTLENME VURGUSU!

31 Mart sonrası Bayındır'da yaşanan dağılmayı nasıl toparlayacaksınız sorusunu yanıtlayan Behzat Aydilek, “Biz artık arkaya bakmıyoruz. Oraya takılıp kalmamamız lazım. Bugünkü konuşmamda da onu ifade ettim. Yeni hedeflerimiz var. Örgütlenmeyi köy köy, mahalle mahalle, ev ev yapmak zorundayız. Müthiş gençler kazandık. Deneyimli arkadaşlarımızda var. Ben onların sözcüsü konumundayım. Güzel işler yapacağız” diye konuştu.

‘İL KONGRESİNDE ÖRGÜTÜN EMRİNDEYİZ’

İl kongresinde kimi destekleyeceksiniz sorusuna yanıt veren Aydilek, “İl kongresinde biz örgütümüzün emrindeyiz. Biz 5 tane delegesi olan küçücük bir ilçeyiz. Örgütümüzün yararı neyi gerektirecekse onu yapacağız. Tabi adayların ortaya çıkmasını bekleyeceğiz. Örgütümüzün menfaati neyi gerektiriyorsa ben ve dört arkadaşım oyumuzu ona göre kullanırız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.