Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydem ve Gediz Elektrik'ten fatura borcuna 9 taksit imkanı

Aydem ve Gediz Elektrik'ten fatura borcuna 9 taksit imkanı

Aydın, Denizli, Muğla’da hizmet veren Aydem Elektrik Perakende ve İzmir, Manisa’da hizmet veren Gediz Elektrik Perakende, pandemi döneminde elektrik faturalarını ödeyemeyen müşterileri için kredi kartına 9 aya varan taksitle fatura ödeme imkanı sunuyor. Bu imkandan yararlanmak isteyen müşteriler, Müşteri İlişkileri Merkezlerinden veya Online İşlemlerden kolaylıkla taksitlendirme işlemi yapabilecekler.

  • Ege Postası
  • 25.06.2020 - 10:29

Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerinde elektrik tedarik faaliyetlerini sürdüren ve beş milyon müşterisine hizmet sunan Aydem ve Gediz Elektrik Perakende, içinde bulunduğumuz zorlu dönemde müşterilerine önemli bir kolaylık sağlıyor.

Yapılan açıklamada Haziran’da başlayan normalleşme sürecinin kademeli şekilde 1 Temmuz 2020 itibarıyla tamamlanacağı ve enerji sektörünün eski işleyişine geçeceği belirtilerek, COVID-19 döneminde elektrik faturalarını ödeyemeyen müşterilerin 1 Temmuz’dan önce Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden veya Online İşlemler üzerinden fatura borçlarını kredi kartına 9 aya varan taksitlendirmeyle ödeyebilecekleri vurgulandı.

Aydem ve Gediz Perakende Hakkında

Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak Aydın, Denizli, Muğla illerinde yaklaşık 2 milyon müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur.

Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ, Aydem Enerji'nin bir kuruluşu olarak, İzmir ve Manisa illerinde 3 milyon müşterisine sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2013 yılında kurulmuştur.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, görevli olduğu bölgede serbest olmayan tüketicilere Perakende Satış Sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise İkili Anlaşma yolu ile elektrik enerjisi tedarik hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyeti konusunda kararlı ve öncelikli bir tutuma sahip olarak, adil bir rekabet ortamında enerji piyasasındaki varlığını sağlam adımları ile sürdürmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.