Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydem ve Gediz Elektrik'te seminerler başladı

Aydem ve Gediz Elektrik'te seminerler başladı

AYDEM ve Gediz Elektrik, elektrik enerjisi piyasasında fiyat oluşumu ve yüksek elektrik tüketimine sahip tüketicilerin karşılaştıkları risklerle ilgili sanayi ve ticarethane abonelerine yönelik Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) ve güvence bedeli konularında düzenlediği seminerler dizisi başladı.

  • Ege Postası
  • 21.06.2019 - 09:50

Seminerlerin ilki 17 Haziran’da İzmir Elektrik Mühendisleri Odası ve Denizli Ticaret Odası’nda 19 Haziran’da Denizli Elektrik Mühendisleri Odası'nda gerçekleştirildi. 20 Haziran’da ise Manisa Ticaret Odası’nda ağırlıklı olarak sektör temsilcilerinin sorularının yanıtlandığı ve bilgilendirmelerin yapıldığı seminer ile devam etti.

Katılımcı sayısının fazla, ilginin ise yoğun olduğu seminerlerde, son kaynak tedarik tarifesi hakkında ve güvence bedelinin ne olduğu, neden alındığı ve neden güncellendiği gibi konular hakkında bilgiler verildi. Seminerlere yüksek elektrik tüketimi olan sektörlerden sivil toplum kuruluşları, Elektrik Mühendisleri Odaları gibi meslek örgütleri, Sanayi Odaları, Ticaret Odaları ve Organize Sanayi Bölgeleri'nden uzmanlar da katıldı. Aydem ve Gediz Elektrik, paydaşlarının bilinçlenmesine katkı sağlayan ve elektrik maliyetini yönetme konusunda düzenleyeceği seminerlerle tüketicilerini bilgilendirmeye devam edecek. 25 Haziranda saat 14.00’te Aydın Sanayi Odası, 27 Haziran'da saat 14.00’te Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda da bu seminerlerin gerçekleşmesi planlanıyor. Seminer dizisinin devam bilgileri, Aydem- Gediz Elektrik kurumsal web siteleri üzerinden de duyurulacağı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.